Sigortasız çalışıldığında hak iddia edilebilir mi?

Mahkeme işleri yıllar sürer 5 gün için değmez bence.
Reis bide kahve makinesi var o yandı onun parasını fln bişi istemediler şuan isterlerse alacaklarımi isticem direk 😁

Mahkeme işleri yıllar sürer 5 gün için değmez bence.
Hocam görüştüm SGK ile 17 sine kadar cikarmazlarsa şikayet kaydı oluşturacaklarını söylediler

Işe giriş belgeleriniz varsa bu belgeleri ibraz etmek üzere sigortayı arayıp ya da gidip durumunuzu belirtin. Maalesef çoğu şirket bu haksızlığı yapıyor. Hakkınızı arayın. Umarım olumlu sonuç alırsınız.
Size de teşekkür ederim SGK ile görüştüm şikayet kaydı oluşturdum

Son düzenleme:
Reis bide kahve makinesi var o yandı onun parasını fln bişi istemediler şuan isterlerse alacaklarımi isticem direk 😁

Hocam görüştüm SGK ile 17 sine kadar cikarmazlarsa şikayet kaydı oluşturacaklarını söylediler

Size de teşekkür ederim SGK ile görüştüm şikayet kaydı oluşturdum
Rica ederim ne demek. Sevindim hocam. Umarım hakkınızda olumlu sonuçlar alır ve bir daha böyle bir durumla karşılamazsiniz.

Rica ederim ne demek. Sevindim hocam. Umarım hakkınızda olumlu sonuçlar alır ve bir daha böyle bir durumla karşılamazsiniz.
Hocam işte şuan çalışıyorum pazartesi den itibaren gitmicem işte bide kahve yapmayı bilmediğim için kahveyi yaktım 😃 onun parasını isterlerse alacaklarımi talep etcem ondan sonra şikayet kaydı olusturucam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı