Hacker olmak için kodlamaya nereden başlanmalı?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla beyaz şapkalı hacker ve devlet için hizmet veren hackerler programlamacı oluyormuş. Ben de ileride yasal olarak bir şirkette vs. bu alanda çalışmak istiyorum fakat işe nereden başlayacağımı bilemiyorum. Hangi dili öğrenmem gerekiyor bunun için ve başka ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla beyaz şapkalı hacker ve devlet için hizmet veren hackerler programlamacı oluyormuş. Bende ileride yasal olarak bir şirkette vs. bu alanda çalışmak istiyorum fakat işe nereden başlayacağımı bilemiyorum. Hangi dili öğrenmem gerekiyor bunun için ve başka ne yapmam gerekiyor?

Python genellikle bir de PHP ama çok sıkıcıdır bilginize.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla beyaz şapkalı hacker ve devlet için hizmet veren hackerler programlamacı oluyormuş. Bende ileride yasal olarak bir şirkette vs. bu alanda çalışmak istiyorum fakat işe nereden başlayacağımı bilemiyorum. Hangi dili öğrenmem gerekiyor bunun için ve başka ne yapmam gerekiyor?
JavaScript'i öneriyorum. Ben JavaScript'i Discord botu yaparak öğrendim. Bu dili öğrenmenin en eğlenceli yolu bu bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı