Hacker tarafından tehdit içeren bir mail geldi

Arapça korkunç resimler atın Arapça mesajlar yazın fakat ürkütücü olsun büyü sansın kökten çözüm diyebiliriz.

Hocam bu tarz mailler bot aracılığıyla gönderiliyor. Siz ne atarsanız atın karşıdaki kişi bakmayacak bile. Gereksiz.

Hocam bu tarz mailler bot aracılığıyla gönderiliyor. Siz ne atarsanız atın karşıdaki kişi bakmayacak bile. Gereksiz.

Bilmiyorum hocam bana da WhatsApp'dan yazıyorlardı şirket vs. diye Arapça mesajlar attığımda engelliyorlardı (1000.mesaj hayırlı uğurlu olsun )

Bilmiyorum hocam bana da WhatsApp'dan yazıyorlardı şirket vs. diye Arapça mesajlar attığımda engelliyorlardı (1000.mesaj hayırlı uğurlu olsun )

Hocam WhatsApp da ortada bir numara var çünkü. Ama mailde öyle bir şey yok bot daha yaygın demek oluyor bu da.

Benim de olmayan webcamimden mastürbasyon yaptığımı görmüşler abi bunlar gerçek hacker ya korkmamız lazım (!).

En son üç sene önce böyle mail gelmişti bana. Sanırım bu mesajlara kanmayı beceren sazanlar daha bolca mevcut. Klasik oltalama mesajıdır, ciddiye almayın bile. Mail adresini spam olarak raporlayın ve silin

Bunlar hacker'dan ziyade Hindu sazan avcıları.

Günde binlerce kişiye spam e-mail atıyorlar.

IBAN ile tehdit eden gördüm ama şuana kadar e-mail ile gerçek anlamda tehdit eden görmedim. Genelde WhatsApp tan yada düz msj atarlar en kötü direk telefonla ararlar.

Kısacası tek başına e-mail adresi ile birşey olmaz.

Güvenilirliği karınca kadar bile olmayan iCloud, Google gibi vb yerlerde özel kişisel veri depoluyorsanız ve telefon numaranız gibi şahsınıza ait şeylerde kayıtlı ise artık o veriler dünya'ya açık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…