Arapça korkunç resimler atın Arapça mesajlar yazın fakat ürkütücü olsun büyü sansınkökten çözüm diyebiliriz.
Hocam bu tarz mailler bot aracılığıyla gönderiliyor. Siz ne atarsanız atın karşıdaki kişi bakmayacak bile. Gereksiz.
Bilmiyorum hocam bana da WhatsApp'dan yazıyorlardı şirket vs. diye Arapça mesajlar attığımda engelliyorlardı(1000.mesaj hayırlı uğurlu olsun
)
Whatsapp'takileri dolandırabiliyorsunuz bile.Bilmiyorum hocam bana da WhatsApp'dan yazıyorlardı şirket vs. diye Arapça mesajlar attığımda engelliyorlardı(1000.mesaj hayırlı uğurlu olsun
)
WhatsApp'takileri dolandırabiliyorsunuz bile.![]()
İngilizce tehdit içeren şeyler atıyorlar. Benim webcamım yok ama senin bilgisayarını hackledik. Ve bilgisayarındaki trojan virüsü sayesinde webcamındaki görüntülere eriştik 1500 dolarlık Bitcoin atarsan bütün hepsini siliceğiz diyor.
Harbi deneyeyim miArapça korkunç resimler atın Arapça mesajlar yazın fakat ürkütücü olsun büyü sansınkökten çözüm diyebiliriz.
Harbi deneyeyim mi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.