Hacker's keyboard rezilliği

İşletim sistemi
Android

Kardeşim, ben uygulama 100MB üstü olsaydı yazmayacaktım, 100 indirme olsaydı yine yazmayacaktım. Sen 10M indirmeli 1.7 MB'lik uygulamaya virüs dedin bende olamaz diyorum.

Sen keylogger yazılımı yapacak yasadışı bilgiler çekeceğin bir server bulup-ayarlayacak ve üstüne bunun için indirme ve yorum satın alabilecek parasal duruma gelirsen ben veririm sana kredi kartımı canın sağolsun.

Bunu yapmak oldukça basit. Kredi kartımı veririm derken? Ben istatistikleri konuşur, gözlemlerim sonucunda ortaya bir söz atarım.

İnsanları kandırmak isteseydim başka yolları seçerdim.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama dolandırcılık işlerinin sonunun hapis veya daha kötü sonuçlar doğurabileceğini size hiçbir yararı olmayacağını ve düşündüğünüz kadar basit olmadığını söylemek isterim. Ne Google gibi bir kurum buna izin verir ne de devletler buna izin verir.

İstatistikleri sevdiğinizi söylüyorsunuz elinizde sadece bir tane veri var. Ve bu tek veriye güvenerek koskoca bir kurumu güvensiz yaptınız.

İstatistik bölümünü okumadan bunun üzerine master yapmadan istatistik kelimesini kullanmayın derim.

Böyle bir uygulamanın, yıllarca Google Play Store'da kalacağını sanmam ama yine de, internet izni istemeyen özgür klavye uygulamaları kullanmanızı öneririm. Ayrıca bu uyarı, her klavye uygulaması aktifleştirirken çıkıyor.

Uygulamanın sahibi geldi.

İstatistikleri sevdiğinizi söylüyorsunuz elinizde sadece bir tane veri var.
All Good PDF Scanner
•Mint Leaf Message-Your Private Message
•Unique Keyboard – Fancy Fonts and Free Emoticons
•Tangram App Lock
•Direct Messenger
•Private SMS
•One Sentence Translator – Multifunctional Translator
•Style Photo Collage
•Meticulous Scanner
•Desire Translate
•Talent Photo Editor – Blur focus
•Care Message
•Part Message
•Paper Doc Scanner
•Blue Scanner
•Hummingbird PDF Converter – Photo to PDF
•All Good PDF Scanner

Bu uygulamaları bi' araştırın hocam.

İyi bunu deyip verilerinizi Facebook'a vermeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…