- Makaleler
- 1
Üçüncü parti klavye yazılımı kullanmak zaten mantıklı bir şey değil, her türlü risk var.
Privacy policy nerede?
Ben size nedense uygulama bu kadar indirmiş diye sormadım, söylemedim. O çok güvendiğiniz Google, bir virüsü Play Store'ye eklemiş ve güven problemi yaratmış mı yaratmış. O zaman ben bir keylogger yapıp, paraya kıyıp sahte indirilme alayım. O zaman sizi cepte kandırdım ben.
Bunu yapmak oldukça basit. Kredi kartımı veririm derken? Ben istatistikleri konuşur, gözlemlerim sonucunda ortaya bir söz atarım.Kardeşim, ben uygulama 100MB üstü olsaydı yazmayacaktım, 100 indirme olsaydı yine yazmayacaktım. Sen 10M indirmeli 1.7 MB'lik uygulamaya virüs dedin bende olamaz diyorum.
Sen keylogger yazılımı yapacak yasadışı bilgiler çekeceğin bir server bulup-ayarlayacak ve üstüne bunun için indirme ve yorum satın alabilecek parasal duruma gelirsen ben veririm sana kredi kartımı canın sağolsun.
Basitse yapın, milyoner olun. Kolay gelsin.Bunu yapmak oldukça basit. Kredi kartımı veririm derken? Ben istatistikleri konuşur, gözlemlerim sonucunda ortaya bir söz atarım.
İnsanları kandırmak isteseydim başka yolları seçerdim.Basitse yapın, milyoner olun. Kolay gelsin.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama dolandırcılık işlerinin sonunun hapis veya daha kötü sonuçlar doğurabileceğini size hiçbir yararı olmayacağını ve düşündüğünüz kadar basit olmadığını söylemek isterim. Ne Google gibi bir kurum buna izin verir ne de devletler buna izin verir.İnsanları kandırmak isteseydim başka yolları seçerdim.
Uygulamanın sahibi geldi.Hiç güleceğim yoktu.
Merak etmeyin Google bu kadar cahil değil. Uygulama 1.7 MB içinde toplasanız kaç satır kod var. Bilginizi herhangi bir server'a gönderecek bir kod'u google fark eder. Uygulama gönderince 1 hafta boyunca incelemede kalıyor. Kimsenin uygulamasını kötülemeyin.
All Good PDF Scannerİstatistikleri sevdiğinizi söylüyorsunuz elinizde sadece bir tane veri var.
Privacy policy nerede?
Ben size nedense uygulama bu kadar indirmiş diye sormadım, söylemedim. O çok güvendiğiniz Google, bir virüsü Play Store'ye eklemiş ve güven problemi yaratmış mı yaratmış. O zaman ben bir keylogger yapıp, paraya kıyıp sahte indirilme alayım. O zaman sizi cepte kandırdım ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.