Hackintosh Appstore'a giriş problemi

Şevket Yavuz

Hectopat
Herşeyi sorunsuz hallettim derken bu seferde Appstore'a girişte problem yaşıyorum. ''Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin.'' ibaresiyle karşılaştım. Ethernetle alakalı bi sorun olduğu söyleniyor. FakeSMC falan kurulu. Ek olarak smbios ayarlarını falan da değiştirdim sonuç değişmedi. Chamelion bootloader için çözüm önerileri var fakat ben clover kullanıyorum. Bu arada USB wireless kartıyla internete bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını sil ve bilgisayarı yeniden başlat.
  2. Clover Configurator aç.
  3. Rt Variables altında sağdaki hesap makinesnin kullanarak ROM ve MLB bölümlerini doldur.
Bir de kullandığınız sürümü belirtin.

Yosemite 10.10.1 kullanıyorum hocam.
  1. Rt Variables altında sağdaki hesap makinesnin kullanarak ROMve MLB bölümlerini doldur.
Bide bu kısmı anlayamadım hocam. Nasıl doldurcam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herşeyi sorunsuz hallettim derken bu seferde Appstore'a girişte problem yaşıyorum. ''Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin.'' ibaresiyle karşılaştım. Ethernetle alakalı bi sorun olduğu söyleniyor. FakeSMC falan kurulu. Ek olarak smbios ayarlarını falan da değiştirdim sonuç değişmedi. Chamelion bootloader için çözüm önerileri var fakat ben clover kullanıyorum. Bu arada USB wireless kartıyla internete bağlanıyorum.
Chamelon Wizard seçenekler arasında Ethernet Built seçerek deneme yapmış mıydınız ?

Tekrar oluşması normal, öyle olacak zaten. Sizin ethernet kartınızın modeli nedir? Çalışmıyor mu?
Appstore sorunu servis sırası ayarlamadan da oluşabilir. Ethernet birinci sırada ve n0 olmalı wifi diyelim ikinci sırada n1 diğerleri n2 n3 şeklinde devam etmeli.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı