Hackintosh çift monitör sorunu

mertkeceli

Femtopat
Logic Pro X için Hackintosh kurdum.
Çift monitör kullanamıyorum ki varsayılan monitörümde 1024X768 görünüyor.
Büyük ihtimalle ekran kartım NVIDIA olduğu için ama internette NVIDIA kullanıpta 3 ekran bağlayan bile gördüm.
Sistemim:
i5 8500.
GTX1070.
16 GB RAM.
Toplamda 3 ekranım var monitörlerin 3'ü de VGA ama kasaya dönüştürücü ile 2 tanesi Display Port 1 taneside HDMI ile gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle, dönüştürücü sebep oluyor mu bilmiyorum. Ama tek monitörde sıkıntı yok, 2. monitörü görmüyor. Ama 2.yi, 1 takınca onu da 1 olarak görüyor. Kablolar da sağlam. Dönüştürücü olmadan bağlamam için monitör almam gerek, biraz tuzlu bir iş. Yani kısacası 1.ekran çalışıyor fakat 2. veya 3. görünmüyor ki... 1. ekranın da çözünürlüğü olması gerekenden çok düşük ve değişmiyor.
NVIDIA ekran kartı ile Hackintosh'u 1'den fazla monitör ile kullanmanın bir yolu yok mu acaba
High Sierra, Sierra ya da Catalina gibi herhangi bir sürümde? 🙁

Son düzenleyen: Moderatör:
Var, niye olmasın? Sosyal'de başarılı şekilde 2-3 kullanan vardı, hatırlıyorum. Dönüştürücü olmadan HDMI/DP ile 2-3 monitör denemeniz lazım. Catalina'da hiçbir şey yapamazsın ekran kartın desteklenmiyor. High Sierra devam et, dönüştürücü ve VGA sorun yaratır genellikle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı