Hackintosh güvenlik ve güncelleme hakkında

JetBrains

Centipat
  1. Kurulum imajının güvenli olup olmadığını nasıl anlayabiliriz, kendimiz oluşturabiliyor muyuz?
  2. Hackintosh kurulduktan sonra güncelleme yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak normal Macbook gibi mi yoksa manuel mi?
  3. Güncelleme yapabiliyorsak bu yeni sorunlara yol açıyor mu?
Güncellemeyi sorma sebebim güvenlikle alakalı.

Mojave kurdum 10.14'dü, 10.14.6'ya kadar güncelledim her geldiğinde. Ardından Catalina çıktı ona'da güncelledim. Tek yaşadığım sorun WI-FI kartım harici olduğu için onun kontrolcüsü oldu (macOS ile alakalı değil) şu an sıfırdan kurdum ve Mojave'deki kextlerimi kopyalayıp buna attım yine aynı akıcılıkta. :)

Sanırım Technopat'dan indirdiğiniz macOS imajları dokunulmamış oluyor.
Herhangi bir Apple cihazı gibi güncelleme yapabilirsin. Sorun yok.
Güvenlik kısmında herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar zaten gerçek macOS çalıştıran sistem olmadan dokunulmamış imajı indiremezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmajlar hakkında bir fikrim yok. HS’dan, Catalina’ya direkt upgrade ettim ve bütün Kext’ler çalıştı. Tekrardan HS’ya döndüm format ile ve Web Driver dışında bir şey yüklemedim bu sefer. Ve aynı akıcılıkta zaten şu an açılamayan tek şey Wi-Fi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı