Satılık Hackintosh için Atheros BXB112 ve PCI Adaptörü

myfranco

Hectopat
Yer
İstanbul, Kadıköy
Daha fazla  
Meslek
Turist Rehberliği
Arkadaşlar sattığım ürün normal bir Wifi Adaptörü değildir. Masaüstü bilgisayarlarına Mac işletim sistemi kurup, Native Wifi desteği kazanmak içindir. 2 parçadan oluşmaktadır. Wifi kartı ve bunu masaüstü sistemlere takabilmek için pci adaptörü. Ürünü 2 gündür kullanıyorum ve taktığım gibi tanıdı. Kasaya taktığım için resmini çekemiyorum ancak aldığım yerdeki resimleri paylaşıyorum. 10.11.6 El Capitan kullanıyorum ve önceki sistemlerde de sorun yok. %99 Sierra desteği de var ancak deneyemediğim için bir şey diyemiyorum. Bana 2 parçanın maliyeti 35$(Saf malzeme fiyatlarını değil, kargolarını da ekleyin) oldu. Kargo PTT Şube teslim olmak üzere bana aittir. Hem daha ucuza hem de çok daha hızlı şekilde almış olacaksınız.

Ekleme : Kart Windows üzerinde de çalışıyor. Herhangi bir sürücü kurmak gerekmiyor.

Fiyat 90 Lira. Elden alım 80 lira. Kadıköy'de oturuyorum.

Apple AirPort AR5BXB112 802.11n Wireless Wifi 450M PCIe Card for Mac Pro/Macbook | eBay

Amazon.com: Mini PCIe to PCIe Express Adapter + 3 WiFi Antenna: Computers & Accessories

Güven sorunu olanlar için, başka forumlarda da aynı takma isimleyim. İrtibata geçerseniz, kafanızda soru işareti kalmaz.

güncel

Son düzenleme:
Bluetooth destekli olarak en sağlam kart Broadcom 94360CD ve o da 50$'dan başlıyor. Piyasada gerçek olmayan kötü flaşlanmış kartlara da rastlamak mümkün. Ben Gymle BT 4.0 Dongle ile beraber kullanıyorum.

Yeri gelmişken şunu da ekleyeyim, Wifi Dongle ile arada çok fark var. Dongle ile asla konum bilgisi alamazsınız. Haritalar uygulaması, Find My Mac, Hava Durumu gibi uygulamalarda Dongle işe yaramaz. Size sadece kablosuz nete girme olanağı sağlar.

güncel

Merakımdan soruyorum maliyeti 35 dolar olan bir ürünü alıp 2 gün sonra neden 22 dolara satıyorsunuz?
Bana maliyeti 105 lira oldu o zaman(birkaç ay önceki dolar kuru). Niyetim 100 liraya satmaktı ancak fiyatı indirdim. Aldıktan sonra 1.5 ay kullandım, BCM94360CD Wifi+BT4.0 aldım. Bu ve diğer satıştaki BT adaptörü boşa çıktı.

güncel

güncel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı