Hackintosh icin laptop önerisi

Bütçe
15.000 TL

Intel Wi-Fi olan modeline kurulum yapmışta olabilirim. Hackintosh için pek de Acer marka laptoplara sıcak bakmıyorum.

Intel Wi-Fi olan modeline kurulum yapmışta olabilirim. Hackintosh için pek de Acer marka laptoplara sıcak bakmıyorum.
3-4 yıl iş görmesi yeterli. Zaten fiyatı da ucuz. Linkini koyduğum adaptör ile alınabilir geldi bana. Bu arada neden sıcak bakmadığınızı öğrenebilir miyim? Yorumunuz için teşekkür ederim.

3-4 yıl iş görmesi yeterli. Zaten fiyatı da ucuz. Linkini koyduğum adaptör ile alınabilir geldi bana. Bu arada neden sıcak bakmadığınızı öğrenebilir miyim? Yorumunuz için teşekkür ederim.

Fiyata göre gerçektende iyi. Acer laptoplarda genellikle uyku sorunları yaşadım Hackintosh'ta.

Atılan Acer laptop alınabilir hocam, Wi-Fi konusunda da isterseniz direkt PCI slotuna takılan bir Intel Wi-Fi kartı alıp kullanabilirsiniz. Tabii ilk olarak bilgisayarı açıp PCI slotunun hangi türden olduğuna bakmanız lazım. Birkaç ay önce Aliexpress'ten Intel AC 7265 NGW'yi 67 TL civarına almıştım.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7-12650H RTX 3050 Ti bu laptopa kurulur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…