Hackintosh icin laptop önerisi

Bütçe
15.000 TL
Buradaki arkadaşlar Wi-Fi'nin çalışmadığını söylemişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel Wi-Fi olan modeline kurulum yapmışta olabilirim. Hackintosh için pek de Acer marka laptoplara sıcak bakmıyorum.

Intel Wi-Fi olan modeline kurulum yapmışta olabilirim. Hackintosh için pek de Acer marka laptoplara sıcak bakmıyorum.
3-4 yıl iş görmesi yeterli. Zaten fiyatı da ucuz. Linkini koyduğum adaptör ile alınabilir geldi bana. Bu arada neden sıcak bakmadığınızı öğrenebilir miyim? Yorumunuz için teşekkür ederim.

3-4 yıl iş görmesi yeterli. Zaten fiyatı da ucuz. Linkini koyduğum adaptör ile alınabilir geldi bana. Bu arada neden sıcak bakmadığınızı öğrenebilir miyim? Yorumunuz için teşekkür ederim.

Fiyata göre gerçektende iyi. Acer laptoplarda genellikle uyku sorunları yaşadım Hackintosh'ta.

Atılan Acer laptop alınabilir hocam, Wi-Fi konusunda da isterseniz direkt PCI slotuna takılan bir Intel Wi-Fi kartı alıp kullanabilirsiniz. Tabii ilk olarak bilgisayarı açıp PCI slotunun hangi türden olduğuna bakmanız lazım. Birkaç ay önce Aliexpress'ten Intel AC 7265 NGW'yi 67 TL civarına almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı