Link? Bu bütçeye sıfır alması imkansız.Bu bütçeye M1 Macbook Air alabiliyorsun bilmem farkında mısın?
Attığınız cihazın işlemcisi ve harici ekran kartı uyumsuz.![]()
Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QB9EY.003 Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QB9EY.003 Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QB9EY.003 Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 16.999,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
8GB daha takviye yaptıktan sonra mis.
Çok çok pardon hackintosh görmedim siliyorum hemen.Açıkçası bana göre, 15000 TL bir bütçe ile Hackintosh yapmak yerine bir MacBook Air M1 almak daha mantıklı olabilir. Sıfır bulamasanız bile 2. el temiz bir cihaz bulacaksınızdır elbet. Onun dışında Acer Nitro 5'in Intel 10. nesil versiyonlarına bakılabilir.
Attığınız cihazın işlemcisi ve harici ekran kartı uyumsuz.
Açıkçası bana göre, 15000 TL bir bütçe ile Hackintosh yapmak yerine bir MacBook Air M1 almak daha mantıklı olabilir. Sıfır bulamasanız bile 2. el temiz bir cihaz bulacaksınızdır elbet. Onun dışında Acer Nitro 5'in Intel 10. nesil versiyonlarına bakılabilir.
Attığınız cihazın işlemcisi ve harici ekran kartı uyumsuz.
Yeni açtığım konuda bu laptop önerildi. Modeli arattığımda Hackintosh yapanlar olmuş. Fakat Wi-Fi çalışmıyormuş. Laptop ile birlikte bu ürünü alsam düzgün kullanabilir miyim?
@KleynTP-LINK TL-WN823N 300 Mbps N Kablosuz WPS/Soft AP Mini USB Fiyatı
TP-LINK TL-WN823N 300 Mbps N Kablosuz WPS/Soft AP Mini USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Buradaki arkadaşlar Wi-fi'nin çalışmadığını söylemişler.Bu ürüne bende kurulum yaptım diye hatırlıyorum fakat ben de Wi-Fi çalışıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.