Hackintosh kext hatası

ataberkturan

Hectopat
Hackintosh High Sierra kurduğum bilgisayarımda kext yükledim ve sistem açılmıyor. Açmaya çalıştığımda kodlar dökülmeye başlıyor ardından sistem kendini yeniden başlatıyor. Daha sonra Paragon HFS ile o kexti sildim ama yine olmadı, ne yapmalıyım? O kextten önce sorunsuz çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
HHackintosh High Sierra kurduğum bilgisayarımda kext yükledim ve sistem açılmıyor. Açmaya çalıştığımda kodlar dökülmeye başlıyor ardından sistem kendini yeniden başlatıyor. Daha sonra Paragon HFS ile o kexti sildim ama yine olmadı, ne yapmalıyım? O kextten önce sorunsuz çalışıyordu.
Nasıl bir hata alıyorsun fotoğraf paylaşır mısın ?

IMG_1993.JPG

Bu koddan sonra anında kapanıyor.

Nasıl bir hata alıyorsun fotoğraf paylaşır mısın ?

Clover ekranında sistemi başlatmak için kullanılan logonun üstüne gel ve ''Boşluk'' tuşuna bas. Ardından seçeneklerden ''Without Kext'' seçeneğini seç ve başlat. Sistemi açtıktan sonra System/Library/Extension klasöründen yüklediğin kexti sil.

Clover ekranında sistemi başlatmak için kullanılan logonun üstüne gel ve ''Boşluk'' tuşuna bas. Ardından seçeneklerden ''Without Kext'' seçeneğini seç ve başlat. Sistemi açtıktan sonra System/Library/Extension klasöründen yüklediğin kexti sil.

Çok teşekkür ederim. Hemen yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı