Şimdi öncelikle buraya donanımınızın uyumlu olduğu bilgisi ile geldiğimize emin olalım. Eğer değilsek macOS kategorisinde konu açıp aşağıdaki donanım bilgilerimizin tamamını verip uyumlu olup olmadığını soralım.
- Hepinize selamlar dostlar. Bu rehberimde olabildiğince sade ama detaylı bir Hackintosh kurulumu nasıl olur onu anlatacağım. Öncelikle kendinize en az 1 gün ayırın bu işlemler için. Acele işleriniz olmasın. Sakin kafa ile sabırlı bir şekilde bu süreci atlatacağız. Şimdi kemerlerimizi bağlayalım...
Şimdi öncelikle buraya donanımınızın uyumlu olduğu bilgisi ile geldiğimize emin olalım. Eğer değilsek macOS kategorisinde konu açıp aşağıdaki donanım bilgilerimizin tamamını verip uyumlu olup olmadığını soralım.
- Hepinize selamlar dostlar. Bu rehberimde olabildiğince sade ama detaylı bir Hackintosh kurulumu nasıl olur onu anlatacağım. Öncelikle kendinize en az 1 gün ayırın bu işlemler için. Acele işleriniz olmasın. Sakin kafa ile sabırlı bir şekilde bu süreci atlatacağız. Şimdi kemerlerimizi bağlayalım...
•Anakart Prime B660M-A Wi-Fi D4
•12th gen i5
•Ekran kartıdesteklemediğini biliyorum yakın zamanda destekleyen bir ekran kartı alacağım
•Wifi kartı anakarta bağlı
•Ethernete öyle
•Seste öyle
•Disk 1 TB NVMe var onda Windows kurulu 1 TB yedeklerimin oldu hard disk var 500GB SSD var kurulacak olan hard disk var 100 GB Windows 11 yüklü bu kadar bu arada sizin efiyi kext ekleyerek kullandım
Kontrol amaçlı, alacağı ekran kartını soruyorum. Bir de biz kontrol edelim ne olur ne olmaz diye hocam. Desteği olsa bile belki Monterey desteklemiyor olabilir. Yama yapmaya çalışsak Metal API desteği de olmayabilir o yüzden kontrol amaçlı.