Çözüldü Hackintosh kurarken ACPI yazısında donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kivancciminli

Hectopat
Daha fazla  
Hackintosh için EFI hazırladım ve macOS Installer'a bastım fakat açılmadı, bu ekranda kaldı ne yapabilirim?

16851758106287624063435460801166.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle buraya donanımınızın uyumlu olduğu bilgisi ile geldiğimize emin olalım. Eğer değilsek macOS kategorisinde konu açıp aşağıdaki donanım bilgilerimizin tamamını verip uyumlu olup olmadığını soralım.
  • Marka ve Model / Anakart modeli
  • İşlemci modeli
  • Harici ekran kartı modeli
  • Wi-Fi kartı modeli
  • Ethernet kartı modeli
  • Ses kartı yongası
  • Disk modeli (Sistemde kullandığınız tüm diskler.)

Şimdi öncelikle buraya donanımınızın uyumlu olduğu bilgisi ile geldiğimize emin olalım. Eğer değilsek macOS kategorisinde konu açıp aşağıdaki donanım bilgilerimizin tamamını verip uyumlu olup olmadığını soralım.
  • Marka ve Model / Anakart modeli
  • İşlemci modeli
  • Harici ekran kartı modeli
  • Wi-Fi kartı modeli
  • Ethernet kartı modeli
  • Ses kartı yongası
  • Disk modeli (Sistemde kullandığınız tüm diskler.)

•Anakart Prime B660M-A Wi-Fi D4
•12th gen i5
•Ekran kartıdesteklemediğini biliyorum yakın zamanda destekleyen bir ekran kartı alacağım
•Wifi kartı anakarta bağlı
•Ethernete öyle
•Seste öyle
•Disk 1 TB NVMe var onda Windows kurulu 1 TB yedeklerimin oldu hard disk var 500GB SSD var kurulacak olan hard disk var 100 GB Windows 11 yüklü bu kadar bu arada sizin efiyi kext ekleyerek kullandım

Çünkü görünüş olarak ve alıcağım ekran kartı monterey desteklediği için monterey kuracağım

Şimdi bu hatayı verdi

Dosya Ekleri

• 1685183994609144771818679467941.jpg
    1685183994609144771818679467941.jpg
    292,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Sanırım farkında zaten. Grafik hızlandırma olmadan kurarsa alacak.
Kontrol amaçlı, alacağı ekran kartını soruyorum. Bir de biz kontrol edelim ne olur ne olmaz diye hocam. Desteği olsa bile belki Monterey desteklemiyor olabilir. Yama yapmaya çalışsak Metal API desteği de olmayabilir o yüzden kontrol amaçlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı