Çözüldü Hackintosh laptopa iPhone bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YBÇ14

Decapat
Merhaba, Hackintosh kurulumumu yaptım ve sonra çalıştırdım. Bilgisayarı açınca şu çirkin Clover ekranının çıkmaması için kurulum sonrası Clover'a dokunmadım çünkü çok güzel çalışıyordu. Sonra Xcode'da uygulamayı build edecektim, fakat cihazımı görmedi, BIOS'tan USB 3.0 portlarını kapatınca USB'yi görüyordu ama iPhone'u görmüyordu, USB 3.0 ayarını açınca ise hiç birini görmüyordu. USB 3.0 portlarını düzgünce kullanmam için illa Clover'ı kurmam mı lazım? Cevap verirseniz sevinirim.

Çözüm
Sistemde eğer GenericXHCI isimli bir kext varsa eğer onu silip (yedeğini alarak) deneyebilirsiniz. Bende işe yaramıştı bazı sistemlerde. (EFI --> CLOVER --> kexts --> Other)
USB 3.0 yolunda sadece bağlı olan 3.0 USB’mi görüyor sadece, diğer 2.0 USB’mi ve iPhone’u görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ayar zaten açık, bilgisayarda sadece USB 3.0 portu var, sadece USB 3.0 ları algılıyor

Hocam sizin dediğinizi yapınca Sistem bilgilerinde USB 2.0 portu olarak iPhone'u gördü, USB 3.0 yolunda ise yine USB'im vardı, fakat USB masaüstü ve Finder'da gözükmüyordu, iPhone'da ise yukarıdaki uyarıyı veriyordu. Yukarıdaki görsel temsilidir.

Bilgisayarın zaten altından özel bir girişle takılan HUB var. Onunla da olmuyor.

Hocam, uygun SMBIOS derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…