Toshiba Laptopa Hackintosh Kurmak

Sence Hackintosh Kurayım Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    6
Sana tavsiyem önce sanal makine üzerine kur Mavericks'i ya da Yosemite'ı, bir süre öyle kullanıp kendin deneyimle, beğenirsen Hackintosh'la uğraşma zahmetine girersin. İkinci tavsiyem ise, forumda ceza almadan barınmak istiyorsan insanlara hakaret etme. Bol şans.

"Öncelikle bu kalbin kadar temiz forumu bana ayırdığın için sağ ol, güzel ve eşsiz cevapların ile mail kutuma güneş gibi doğdun kardeşim. Bu sanal makine işleri konusunda zaten bir araştırma yapmaktayım, eğer araştırmalarım sonuç bulur ve mac os x'e geçersem sana bildiririm, yok eğer sonuç bulmaz ve takipsizlikle sonuçlanırsa, veya aynen senin gibi winboy olmaya karar verirsem zaten winlüminati toplantılarında görüşürüz. Esen kal!"

Oldu mu?

Çok güzel oldu, canım kardeşim. Dilerim ki araştırmaların sonuç verir de iki işletim sisteminden de yararlanırsın. Bu arada, mesajımı Mavericks'ten yazıyorum. Dual Boot'a bekleriz. Sağlıcakla kardeşim!

Demi demi bak bir de yok Windows en iyi de bilmem ne de bilmem ne. Bu kadar kesin konuşmamak gerek, bu arada bana nasıl yaptığını öğret de ben de yararlanayım Apple'ın coolluğundan.

Saygılar, hörmetler!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı