Hackintosh, Sabit Diskten boot sorunu

recepgokturk

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Msı hd r7770 ekran kartım var. Pc ye usb ile 10.9 kurulumu yaptım ve usb ile boot yaptığımda sistem açılıyor. Video kartını görüyor bir sorun yok. Ama proğram ile botladığımda (örnek multibeast clover chamelon )usb siz açmaya kalktığımda açılmıyor. Hepsini denedim bütün boot'ları ve sonuç siyah ekran garip şekiller yazılar cıkıyor. Kurulum usb sinden açtığım zaman hiç bir problem yok. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
USb ile boot edin. Akabinde Chameleon Wizard indirin:

Downloads - tonymacx86.com

Chameleon Wizard çalıştırın ve bırakın kendini güncellesin. "Target Partition" kısmında Mac kurlu diskin seçili olduğundan emin olun. Boot0hfs seçeneğini seçin. Son olarak Install deyin.

mE0GIlQ.jpg

Anlattıklarınızı zaten denemiştim. Temiz kurulum yapıp tekrar denedim ama sonuç aynı. Kurulum usb ile boot yapıyor, usb olmadan hdd kurulu boot ile yine aynı hatayı alıyorum.

Benzer bir sorunu yaşayan kullanıcı nedense diskinde bir de FAT bölümü oluşturmuş ama ne derece işe yarar bilemem. Eğer işlemci içindeki ekran kartınız HD 3000 veya 4000 ise ekran kartınızı söküp Onboard ile boot etmeyi deneyin. Bir da kablonuz VGA mı yoksa HDMI veya DVI mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı