Hackintosh stabil çalışıyor mu?

Yeni bir sistem kurup içine Hackintosh kurmayı düşünüyorum. Oyun oynama gibi bir derdim yok ama stabil bir şekilde çalışmasını istiyorum. Sizce uzun süreli kullanılır mı?

Hocam yükleyip kullanabilmem yaklaşık 1.5 günümü aldı Swift öğrenebilmek için yükledim Hackintosh'u. Yüklemesi biraz meşakatli ses kartı, Wi-Fi, Bluetooth, touchpad, grafik kartı hepsini tek tek düzün çalışması için bir çaba gerekli biraz da ben beceriksizim o yüzden yüklerken yıldım! Fakat kullanıma gelecek olursak Windows'tan daha iyi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Sebepler birkaç parçaya ayrılıyor ve bazıları kişiden kişiye değişir.
1. eskiden iMac kullanıyordum memnundum satmak durumunda kaldım. Hackintosh yükledim ve cihazın kozmetiği dışında pek bir değişiklik sezemedim her şey olması gerektiği gibi.
2. ben macOS Big Sur'u HDD'ye kurdum ve tuhaf bir şekilde idare edecek kadar seri çalışıyor Windows 10-11 yüklesem bu performansın 10 da 1'ini zor alırım.
3. mouse kullanma zorunluluğu daha az kullanan kişiler bilir trackpad hareketleri, magic mouse hareketleri süper kolaylık sağlar.
4. telefonum Apple ve dosya aktarımında aşırı derecede kolaylık olacağını düşündüm öyle de oldu çünkü Apple kimliğim bilgisayara bağlı
Bunlar çok iyi. Sebepler değil fakat dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor benim için çok iyi sebepler sizin için değildir ayrıca Swift öğenicem diye 15bin bayılmak istemedim bu da 5. madde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı