Flash belleğe tekrar çek. Bellekten boot et. Şu kısmı bul.macOS Mojave kurmuştum ancak flash belleği bir şekilde sıfırlamışım, boot menümde macOS yok. Nasıl açacağım?
Flash belleğe tekrar kursam olur mu?
Flash belleğe tekrar çek. Bellekten boot et. Şu kısmı bul.macOS Mojave kurmuştum ancak flash belleği bir şekilde sıfırlamışım, boot menümde macOS yok. Nasıl açacağım?
Flash belleğe tekrar kursam olur mu?
Nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ya tekrar kurdurursa ? Fark eder mi o?Flash belleğe tekrar çek. Bellekten boot et. Şu kısmı bul.
Eki Görüntüle 398440
Add Clover boot options for all entries kısmından ekle. Yeniden başlat.![]()
Bir sefer kurulum yaptıysanız ve o bölümü biçimlendirmemiş iseniz tekrar kurulum yapmanıza gerek yok. Çünkü o bölümde zaten kurulu. Bu linkdeki indirme bağlantılarından tekrar indirip USB'ye çekin. Dediğimi yapın.nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ya tekrar kurdurursa ?fark eder mi o?
Flash belleğe tekrar çek. Bellekten boot et. Şu kısmı bul.
Eki Görüntüle 398440
Add Clover boot options for all entries kısmından ekle. Yeniden başlat.![]()
Yaptım ama şimdi ne yapmam gerek ? Oradaki her bölümü tek tek denedim. Apple logosu geliyor 1,2 saniye bekliyor sonra bilgisayar kapanıyor, tekrar açılıyor bir ekran geliyor. Sadece Windows yazıyor. Windows seçeneği ve bir kaç tane daha microsoft Windows adlı seçenek çıkıyor. Windows'u seçiyorum bilgisayar açılıyor.Bir sefer kurulum yaptıysanız ve o bölümü biçimlendirmemiş iseniz tekrar kurulum yapmanıza gerek yok. Çünkü o bölümde zaten kurulu. Bu linkdeki indirme bağlantılarından tekrar indirip USB'ye çekin. Dediğimi yapın.
[OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.