Hackintosh Uyumlu Firewire Kart (Profesyonel Ses Kartı İçin)

maverix

Hectopat
Merhabalar;

KONNEKT 6 firewire ses kartım için pci firewire kart almam gerekiyor. Ses kartım 24 bit - 192 khz değerlerinde kayıt alıyor. Birincisi; hackintosh ile sorun yaşamayacağım bir firewire kart önerebilir misiniz? İkincisi; ucuz ve pahalı firewire kartlar ses kartım için kalite farkı oluşturur mu?

Şimdiden teşekkürler..

Bende müzikle uğraştığım için bir çok firewire kartı denedim çözümü buldum sonunda. Hacintosh ile de kullandığımdan rahatlıkla önerebilirim. Yalnız texas ınstruments çipli olmasına dikkat etmelisin. Diğer kartlarda aksi taktirde kayıt esnasınsa çıtır çıtır seslerinde kayda geçmesine sebep olur. Ben bu sorunu günlerce araştırdıktan sonra çözdüm.

Texas Instruments PCI-e Firewire kart - Texas Instruments - Aksesuar - AKALIN MÜZİK ELEKTRONİK - Profesyonel Müzik Yazılım, Donanım ve Stüdyo Ekipmanları, Stüdyo Monitorler, MIDI Keyboard ve Ses Kartları

Bu adreste bulamazsan şişlide Belkin bilgisayardan temin edebilirsin. Dediğim gibi texas instruments chipsetli olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende müzikle uğraştığım için bir çok firewire kartı denedim çözümü buldum sonunda. Hacintosh ile de kullandığımdan rahatlıkla önerebilirim. Yalnız texas ınstruments çipli olmasına dikkat etmelisin. Diğer kartlarda aksi taktirde kayıt esnasınsa çıtır çıtır seslerinde kayda geçmesine sebep olur. Ben bu sorunu günlerce araştırdıktan sonra çözdüm.

Texas Instruments PCI-e Firewire kart - Texas Instruments - Aksesuar - AKALIN MÜZİK ELEKTRONİK - Profesyonel Müzik Yazılım, Donanım ve Stüdyo Ekipmanları, Stüdyo Monitorler, MIDI Keyboard ve Ses Kartları

Bu adreste bulamazsan şişlide Belkin bilgisayardan temin edebilirsin. Dediğim gibi texas instruments chipsetli olmalı.
Merhaba dostum firewire kartıyla ilgili bi kaç sorum var ilk olarak stüdyo için hackintosh kuracağım dediğin ses kartından var bendede. Kurulumunu vs anlatabilir misin ? Facebook adresimi veriyorum özelden daha etkili olabileceğini düşünüyorum: https://www.facebook.com/arif.tabann

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı