Hackintosh için hangi USB Ses Kartı almalıyım?

s_mail

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben Özkan.
Niresh Mavericks ile sadece seste sorun yaşıyorum. Gerçi fark ettim ki mp4 uzantılı videolarda ses sorunu yok. Ama diğer her türlü formatta ses sorunu var aşırı cızırtılı. Ne yaptıysam olmadı...
Neyse şimdi ben usb den ses almak istiyorum. Aşağıda bir kaç link paylaşacağım acaba bunlar doğru ürün mü? (Fiyatı beklediğimin çok altında) Bildiğiniz Hackintosh için kullanabileceğim çevirici veya adaptör var mı?
Pc sistemim bu şekilde belki amd kullanıcıları görüp ona göre erken önlem alabilirler.
  • Amd phenom 2x6 1055T
  • Gigabyte 990xaUd3 (ALC 889 ses)
  • Sapphire 7870ghz edition (Mac otomatik tanıdı)
Google da çıkan ilk sonuçlar...
Not: Yukarıdaki iki ürün içinde herhangi bir özellik tablosu yok. Mac'te çalışabileceği yazılmamış.
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
config.plist dosyasından npci=0x2000 veya npci=0x3000 ile başlayan kısmı silin, ayrıca kurduğunuz ses kartı kextlerinide silin, daha sonra multibeast içinden ALC889 kextini yükleyin. Son işlem olarak disk izlencesini açıp önce disk izinlerini doğrulayın, sonra disk izinlerini onarıp restart yapın.

config.plist dosyasından npci=0x2000 veya npci=0x3000 ile başlayan kısmı silin, ayrıca kurduğunuz ses kartı kextlerinide silin, daha sonra multibeast içinden ALC889 kextini yükleyin. Son işlem olarak disk izlencesini açıp önce disk izinlerini doğrulayın, sonra disk izinlerini onarıp restart yapın.
Dediğiniz şeyleri daha önceden defalarca kez denedim ama bir türlü olmadı. Mesela ben npci flagını sildiğimde beyaz ekran hatası alıyor ve sistemi açamıyorum. İllaki boot ekranında npci flagını yazmam gerekiyor.

Şu paketi kurmayı deneyin muhtemelen çalışacaktır:
vhda22.pkg.zip
Vodoo tarafından hazırlanan ses sürücüsüdür.

Dediğiniz paketi kurdum inanılmaz bir parazit var ve sistem tercihleri/voodoohda ayar panelini açınca cant map memory hatası alıyorum.

Arkadaşlar ben şu ürünü aldım. Nasıl kuracağım bilgisi olan var mı?

ayarlar/ses altında usb ses kartını bulabildim. Yalnız işe yaramıyor beyler almayın :D Bu ses sorunu beni öldürecek en sonunda :D

TeamViewer veya başka bir şekilde ses sorunumu çözebilecek biri var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı