Hackintosh uyumlu Wi-Fi kartı önerisi

ozgr_sts

Hectopat
Herkese selamlar. HP 15 AC-100NT laptop kullanmaktayım bütün donanımları kusursuz tanıttım ancak Wi-Fi kartım uyumlu değildi. Ben de bugün Intel AX200NGW Wi-Fi kartı satın aldım. Ancak ne Mac ne Windows Wi-Fi kartını görmedi. Aygıt yöneticisinde veya Hackintool PCI-e de de gözükmüyor. Kısacası laptopuma uyumlu olmadı. Sorum bu laptopa uygun Türkiye de satılan bir Wi-Fi kartı var mıdır? Ya da Monterey uyumlu USB Wi-Fi önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen BIOS'unuzda "WhiteList" var. Bu muhtemelen size bayağı bir baş ağrısı olacaktır. Bu WhiteList kaldırılsa da çok uğraştıracaktır. Onun yerine USB Wi-Fi almak daha iyi olacaktır. Rehber olarak bu rehbere bakabilirsiniz.

Muhtemelen BIOS'unuzda "WhiteList" var. Bu muhtemelen size bayağı bir baş ağrısı olacaktır. Bu WhiteList kaldırılsa da çok uğraştıracaktır. Onun yerine USB Wi-Fi almak daha iyi olacaktır. Rehber olarak bu rehbere bakabilirsiniz.
Hocam daha önce Realtek 8821Ce versiyon Wi-Fi kartıyla değiştirdim sorun olmadı muhtelemen birkaç Wi-Fi kartıyla uyumsuz riske girmeye değmez. Sizin önerdiğiniz bir USB WiFi varsa alayım rehberi bir kaç kere inceledim emin olamadım yine.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı