Hackintosh Yosemite 10.10.4 İntel grafik kartı yerine Nvidia ekran kartı entegre etme

TaylanB

Hectopat
Daha fazla  
Tekrardan merhabalar.
Yosemite de Nvidia ekran kartımı entegre etmek istiyorum. İntel kartta sorun yaşadım da bir de Nvidia kartımı denemek istiyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad bu switch disable özelliği olan laptoplar hangileridir. Bilen varsa yazabilir mi?

BIOS mod ile integretad graphics card disable nasıl yapabiliriz? Hackintos' u Laptopta render için kullanacağım. Onboard kartlar bu konuda yetersiz kalıyor.

Montezuma üstad, ben daha önce Monster P150HM serisi laptop'a kurulum yapıp GTX 580M kullanmıştım. Ben bu alternatifi yeni bir bilgisayarda kullanabilmek istiyorum. Bana biostan onboard gpu kapatabileceğim laptop tavsiye edebilir misiniz?

Ben Intel kartımda son derece saçma sorunlar yaşamıştım ve son derece basit hatalardan dolayı onları düzelttim. Şu anda tam performans Mac kullanıyorum, çok ta memnunum. Yani şuraya bağlayacağım NVIDIA karta gerek olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı