Hackintosh yüklenen SSD'yi formatlama

saltiks

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde evdeki Mac Mini satılınca bende gelen para ile daha güçlü bir PC toplayıp Hackintosh yapayım dedim.

Uzun araştırma ve çalışmalardan sonra bunu da başardım lakın ortaya çıkan bazı problemlerden ötürü hevesim kaçtı ve bende yapılan masraf boşa gitmesin diye Windows işletim sistemine döneyim dedim.

Hackintosh yüklenen SSD M.2. Samsung 960 EVO ve ben bu SSD'i formatlayıp nasıl Windows kurarım? Macbook'ta boot edilebilir UEFİ formatında Windows USB'si hazırladım lakın yükleme yapamadım. USBi görüyorum lakin boot etmeye kalkınca siyah ekran gelip tekrar BİOS ekranına dönüyor. 2 ayrı USB'de de aynı hatayı aldım.

Ayreten M.2 olan SSD söküyorum farklı bir HDD takıyorum onda da aynı şekilde BİOS ekranında USB'leri görüyorum hem UEFİ olarak hemde normal olarak ama her ikisinde de boot olayı olmuyor. Birinde boot edilebilir listesine dönüyor diğerinde siyah ekran hernagi bir tuşa basın ibaresi geliyor.

Lütfen bana bir yöntem ve yol gösterir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı