Hackintosh'ta bölge seçiminden sonra gri ekran almak

whycat

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
* Intel(R) Iris(R) Graphics 540
RAM
12gb ram
SSD veya HDD modeli
500gb hdd
Ekran kartı
gtx 1050 2gb
Anakart
m5a99x
İşlemci
fx-8350
Merhaba. Uzun uğraşlar sonucu sisteme Monterey kurdum fakat dil seçiminden sonra gelen bölge seçiminde devam et tuşuna basınca "setup assistant closed unexpectedly" diye gri ekranda hata veriyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim, kaynağını da tam bilmiyorum. Ne yapmam gerek? GTX 1050'nin native olarak desteklenmediğini biliyorum. Açabilirsem oclp ile patch yapacağım fakat masaüstüne halen daha ulaşamadım.

1758125477168.jpeg

Dosya Ekleri

• config.txt
    40,6 KB · Görüntüleme: 1
Hangi macOS sürümünü deniyorsun öncelikle?
Bizim EFI ile denedin mi?

Sizinkiyle denemedim Monterey'de alıyorum OC-simplify ile oluşturup deniyorum. Şansımı Ventura'da denemeye karar verdim ama onda da klavye mouse işareti çıkıyor klavye nouse algılamıyor.

HS ile denedin mi hiç? EFI'ni yolla bir de HS deneme sonrası.

High Sierra açabiliyorum sorunsuz çoğu şey bir NVRAM reset atınca web driver yerine macOS Graphics driveri seçiyor otomatik.

Tamam şimdilik o önemli değil. O zaman hata almıyorsun değil mi?

Evet sorun yaşamıyorum imajda sorun olabileceğini varsayıp Big Sur ile deniyorum şu an şansımı less than a minute kısmında bekliyorum şu anda bayağıdır.

Neredeyse bütün Hackintosh sürümlerini yükledim HS dışında çalışan olursa direkt üstüne konacağım.

HS kurulum yaptığın EFI'yi yollar mısın?

Yolluyorum hemen hocam bir de Big Sur kurdum hata vermeden kullanıcı oluşturma ekranına geldim ama siyah verbose ekranı gelip beni geri dil ekranına atıyor. Şimdi gri ekranda kaldı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı