akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #1 Hackintosh'un amacı nedir? Neden kullanılır?
KS KS akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #11 akiyorm dedi: Nereden vardınız ki bu kanıya hocam? Genişletmek için tıkla... Chromium virüs değil ben de yükledim yanlışlıkla, fakat pop-up gibi aniden açılıyordu sildim. Aorewia dedi: Ben de bilmiyorum ki biri demişti herhalde. Forumdan değil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
akiyorm dedi: Nereden vardınız ki bu kanıya hocam? Genişletmek için tıkla... Chromium virüs değil ben de yükledim yanlışlıkla, fakat pop-up gibi aniden açılıyordu sildim. Aorewia dedi: Ben de bilmiyorum ki biri demişti herhalde. Forumdan değil. Genişletmek için tıkla...
9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Haziran 2020 #12 Apple ekosistemine yazılım geliştirmeyi öğrenmek isteyen ancak Mac bir cihaza kısa vadede bütçe ayıramayan bir geliştirici için hackintosh büyük fırsat. Artı 0 Eksi
Apple ekosistemine yazılım geliştirmeyi öğrenmek isteyen ancak Mac bir cihaza kısa vadede bütçe ayıramayan bir geliştirici için hackintosh büyük fırsat.