Hacklendiğime dair mail aldım

15 tanesinin.

Kırmızılar benim hesabım yeşil olanlar abimin turuncu olan babamın beyaz olanı bilmiyorum ancak benim PC de babamın ve abimin maillerine dahi yazı bile yoktur nereden bulmuş korkuyorum babamın banka hesaplarına girebilirler diye. PC'ye format attım az önce şimdi ne yapmam gerekir.

Dosya Ekleri

• C8B65B89-4221-425B-BA34-42ADF348610B.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 99
hocam yani telefonunuzdada bir şey yoktur inş çünkü o konuda çok bir bilgim yok bence abiniz trol atıyor size gibi geldi bana

Hocam yani telefonunuzdada bir şey yoktur inşallah çünkü o konuda çok bir bilgim yok bence abiniz trol atıyor size gibi geldi bana.

Abim bu tarz şeylerden anlamaz bile ayrıca yazdım zaten konuya “trojan içeren bir dosyayı yanlışlıkla bilmeden açtım” diye.

Abim bu tarz şeylerden anlamaz bile ayrıca yazdım zaten konuya “trojan içeren bir dosyayı yanlışlıkla bilmeden açtım” diye.
ha hocam unutmuşum ama bu mail de yazan kodları yeni gördüm anlamını biliyormusunuz(bence ASCII kodları)

Ha hocam unutmuşum ama bu mail de yazan kodları yeni gördüm anlamını biliyor musunuz(bence ASCII kodları)

O ne demek. Ayrıca abimin ve babamın şeylerine erişebilirler mi dediğim gibi PC'ye format attım ancak önceden ya da sonradan bile olsa asla babamın ve abimin mailleri benim PC de değildi nereden bulmuş olabilir ve başıma kötü şeyler gelebilir mi yoksa kurtuldum mu?

Şikayet edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…