Hacklendiğime dair mail aldım

Hocam basit trojan yani truva atı içten istediklerini atmışlar siz bir şey kurarken ekranızı izlemeye yönelik izinler alınmış Windows'un ayarlarında buna benzer bir ayar vardı sanırım keylogger yazıları bir txtye atıyor adam canı istediği zaman izliyor istemediği zaman keyloggerin txtsine bakıyor buluyor 15 kişi hepsi ailenizden mi?

15 tanesinin.

Hocam basit trojan yani truva atı içten istediklerini atmışlar siz bir şey kurarken ekranızı izlemeye yönelik izinler alınmış Windows'un ayarlarında buna benzer bir ayar vardı sanırım keylogger yazıları bir txtye atıyor adam canı istediği zaman izliyor istemediği zaman keyloggerin txtsine bakıyor buluyor 15 kişi hepsi ailenizden mi?

Kırmızılar benim hesabım yeşil olanlar abimin turuncu olan babamın beyaz olanı bilmiyorum ancak benim PC de babamın ve abimin maillerine dahi yazı bile yoktur nereden bulmuş korkuyorum babamın banka hesaplarına girebilirler diye. PC'ye format attım az önce şimdi ne yapmam gerekir.

Dosya Ekleri

• C8B65B89-4221-425B-BA34-42ADF348610B.jpeg
    C8B65B89-4221-425B-BA34-42ADF348610B.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 99
15 tanesinin.

Kırmızılar benim hesabım yeşil olanlar abimin turuncu olan babamın beyaz olanı bilmiyorum ancak benim PC de babamın ve abimin maillerine dahi yazı bile yoktur nereden bulmuş korkuyorum babamın banka hesaplarına girebilirler diye. PC'ye format attım az önce şimdi ne yapmam gerekir.
hocam yani telefonunuzdada bir şey yoktur inş çünkü o konuda çok bir bilgim yok bence abiniz trol atıyor size gibi geldi bana

Ha hocam unutmuşum ama bu mail de yazan kodları yeni gördüm anlamını biliyor musunuz(bence ASCII kodları)

O ne demek. Ayrıca abimin ve babamın şeylerine erişebilirler mi dediğim gibi PC'ye format attım ancak önceden ya da sonradan bile olsa asla babamın ve abimin mailleri benim PC de değildi nereden bulmuş olabilir ve başıma kötü şeyler gelebilir mi yoksa kurtuldum mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı