Hacklendin diye bir e-posta geldi

Anonim olarak yollanabiliyor, hiç takmayın. Zaten yazılara da ayrı güldüm. Bilmeyip atacak olsam dahi bu yazı yüzünden atmazdım.

Maili saklamasındaki amaç nedir hocam açar mısınız konuyu.

Hocam bir de tüm mesajlarıma dislike atma nedeninizi öğrenebilir miyim?

Hocam forumdaki arkadaşlar engelleyin geçin demiş zaten, silmeyip tutun yazanı görmedim.
Dislike butonu benim hocam kullanma hürriyetim var.

Hocam forumdaki arkadaşlar engelleyin geçin demiş zaten, silmeyip tutun yazanı görmedim.
Dislike butonu benim hocam kullanma hürriyetim var.

Hocam herkes demişki engelleyin geçin. Ciddiye almayın. Siz demişsiniz ki mailinizi silin. Adam bununla mı uğraşcak?

İfadeler: YLN
Hocam herkes demişki engelleyin geçin. Ciddiye almayın. Siz demişsiniz ki mailinizi silin. Adam bununla mı uğraşcak?
Keşke 1.sayfadan itibaren okusaydın hocam.
ilk sayfada dedim zaten maili silin itibar etmeyin diye

Banlıydım. Sizden önce girdim bu konuya. Burada ne demek istediniz peki?
Hocam adam demişki sahte olma olasılığı %99, peki ya değilse?

ben de dedimki olasılığı kafaya takıyorsanız hesabı kapatıp yenisini açın ben bir problem göremedim?

Zaten ciddiye almadım da o e postanın gizlenmiş olması gönderen kişinin benim e postam oluşunu garipsedim e postaya yanıt da veremiyorum.

Scammer hocam o. Sakın linke tıklamayın.
Yaani mail kullanıyorum. Bana da gönderdiler lakin şifremi yazmışlar ve yazılan şifre doğru, çift faktör doğrulama yaptım hesaplarıma. Bu sorunu yaşayan birileri var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…