Maili saklamasındaki amaç nedir hocam açar mısınız konuyu.
Mail hesabına "you have been hacked" maili geldi
Merhaba arkadaşlar. Bana bir mail adresi geldi. Hacklendiğimi belirten bir mesaj ve 900 dolar istiyor. Laptop kamerası açıktı yatıyordum. Ne yapmam gerekiyor?www.technopat.net
Hacker tarafından tehdit içeren bir mail geldi
Merhaba. 1 hafta önce bir hacker tarafından bana tehdit içeren bir mail geldi. Sonra fark ettim ki bu durumu Technopat'ta çoğu kişi yaşamış (5-6 tane konu gördüm bununla alakalı.) Sizce neden bu olmuş olabilir? Sadece bana gelmiştir diye düşündüm. Belki de kayıt olduğum bir site verileri...www.technopat.net
Yabancı bir adresten gelen "Hacklendiniz" maili
Merhaba. Bir mail aldım, yabancı garip bir e-posta üzerinden. Birkaç kullandığım şifre yazıyor ve altında dosya olarak masaüstümden alınmış bir ekran görüntüsü ve ekteki fotoğraf vardı. Ben de bilgisayarıma temiz kurulum yaptım. Kurtulmuş muyumdur? Ne yapmalıyım?www.technopat.net
Çözüldü: Mail'e gelen tehdit mesajı doğru mu?
Merhaba. Dün tüm Outlook ve Gmail hesaplarıma eklerde gördüğünüz iki dosyayı içeren mail yollanmış, açmak istemedim fakat açtım evet akılsızlık fakat yaptım. Mail yahoo.com kullanıyor içeriğinde birkaç yazı ve hemen altında ise tüm şifrelerim benim bile bilmediğim şifreler orada yazılı idi...www.technopat.net
E-postaya gelen şantaj maili nedir?
Buram buram scam kokuyor. Yine de bir AV ile sistemini tarat. Dedikleri gibi. Artı şifrenizi falan değiştirin.www.technopat.net
Kendi hesabımdan kendime hack maili geldi
Ablama hesabınız hacklendi diye bir mail geldi, para istiyor, göndermeyeceğiz tabii ki ama kendi hesabından kendine atmış gibi duruyor, aynı isim var, başka sitelerde de buldum. Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum ama nasıl aynı mail ile gönderiyor...www.technopat.net
Hocam bir de tüm mesajlarıma dislike atma nedeninizi öğrenebilir miyim?
Hocam forumdaki arkadaşlar engelleyin geçin demiş zaten, silmeyip tutun yazanı görmedim.
Dislike butonu benim hocam kullanma hürriyetim var.
Keşke 1.sayfadan itibaren okusaydın hocam.Hocam herkes demişki engelleyin geçin. Ciddiye almayın. Siz demişsiniz ki mailinizi silin. Adam bununla mı uğraşcak?
Olmama olasılığını kafaya takıyorsanız hesabı kapatıp yenisini açmak mantıklı bence
Hocam adam demişki sahte olma olasılığı %99, peki ya değilse?Banlıydım. Sizden önce girdim bu konuya. Burada ne demek istediniz peki?
Yaani mail kullanıyorum. Bana da gönderdiler lakin şifremi yazmışlar ve yazılan şifre doğru, çift faktör doğrulama yaptım hesaplarıma. Bu sorunu yaşayan birileri var mı.Scammer hocam o. Sakın linke tıklamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.