Hacklenme korkusu

Yok hocam onlar deg
panelci 3 5 veletten korkmanız için hiçbir türlü gerekçe yok.
İl zaten beni ve ailemin bilgilerinin panelde olmadığına seviniyorum.Ustelik hele bi ios işletim sistemine geçim hiç bi korkum olmicak

Yok hocam onlar deg

İl zaten beni ve ailemin bilgilerinin panelde olmadığına seviniyorum. Ustelik hele bir iOS işletim sistemine geçim hiçbir korkum olmayacak

Bulamadılarsa zaten sıkıntı yok kafanıza takmayınız

Sadece TR'de değil bütün dünya ülkelerinde var bu bunun çözümü yok kısacası.
Hocam ben şimdi şöyle diyeyim bana paycell daha güvenilir geldi ben paycellime 1 yıldır falan girmiyordum bi gireyim dedim hesabim dondurulmus sifreni sıfırla dediler bende sifirladim ama canım çıktı sifirlayana kadar bilmem kaç katmanlı sıfırlama sistemi yapmışlar sizin tercihiniz hangi karttan hocam önceden diyim oyunlara para yatırmadigim için ona göre bi önerinizi alayim

Paycel vs. gerek yok evde bulunan banka kartlarından sanal kart açıp işleminizi yaptıktan sonra kapatabilirsiniz.

Hocam korktuğum başıma geldi telefona virüs taraması yaptım 2 3 tane virüs buldu

Silmiştir uygulama. bilmediğiniz linklere tıklamamanız güvenli sitelerden indirme yapmanız yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…