T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #1 Eğlenerek oynadığım bir oyunda içerisinden bilgi almam gereken bir dosyayı sildim. O dosyaya erişmemin bir yolu var mı yoksa save çöp mü oldu?
Eğlenerek oynadığım bir oyunda içerisinden bilgi almam gereken bir dosyayı sildim. O dosyaya erişmemin bir yolu var mı yoksa save çöp mü oldu?
Çözüm RainbowwOnSky 4 Şubat 2023 tii dedi: Entropy. Genişletmek için tıkla... 168.61.82.246 dener misiniz?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #2 Bazen o bilgilere ulaşmanız gerekmiyor. Hangi dosyayı sildiniz? Uygun dosyaysa yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #3 RainbowwOnSky dedi: Bazen o bilgilere ulaşmanız gerekmiyor. Hangi dosyayı sildiniz? Uygun dosyaysa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Bazen o bilgilere ulaşmanız gerekmiyor. Hangi dosyayı sildiniz? Uygun dosyaysa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #4 tii dedi: İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız? Artı 0 Eksi
tii dedi: İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız?
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #5 RainbowwOnSky dedi: Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #6 tii dedi: Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz? Artı 0 Eksi
tii dedi: Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz?
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #7 RainbowwOnSky dedi: Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Entropy. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Entropy.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #8 tii dedi: Entropy. Genişletmek için tıkla... 168.61.82.246 dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm