T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #1 Eğlenerek oynadığım bir oyunda içerisinden bilgi almam gereken bir dosyayı sildim. O dosyaya erişmemin bir yolu var mı yoksa save çöp mü oldu?
Eğlenerek oynadığım bir oyunda içerisinden bilgi almam gereken bir dosyayı sildim. O dosyaya erişmemin bir yolu var mı yoksa save çöp mü oldu?
Çözüm RainbowwOnSky 4 Şubat 2023 tii dedi: Entropy. Genişletmek için tıkla... 168.61.82.246 dener misiniz?
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #2 Bazen o bilgilere ulaşmanız gerekmiyor. Hangi dosyayı sildiniz? Uygun dosyaysa yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #3 RainbowwOnSky dedi: Bazen o bilgilere ulaşmanız gerekmiyor. Hangi dosyayı sildiniz? Uygun dosyaysa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Bazen o bilgilere ulaşmanız gerekmiyor. Hangi dosyayı sildiniz? Uygun dosyaysa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #4 tii dedi: İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız? Artı 0 Eksi
tii dedi: İçerisinde bir IP adresi almam gerekiyordu tam olarak hatırlamıyorum. Görevde IP adresini iletmem gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız?
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #5 RainbowwOnSky dedi: Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Mail'e girip görevin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #6 tii dedi: Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz? Artı 0 Eksi
tii dedi: Görev başlığında Umarım İşe Yarar yazıyor, ekran görüntüsü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz?
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2023 #7 RainbowwOnSky dedi: Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Entropy. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Görev kim tarafından gönderildi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Entropy.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #8 tii dedi: Entropy. Genişletmek için tıkla... 168.61.82.246 dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm