HackTool:MSIL/AutoKms nedir?

Temiz kurulum yapıp Windows'u OEM Key ile etkinleştirin. 20-30 liraya bulabilirsiniz.

Eski bilgisayarım bozulduğunda tamiri için bilgisayarcıya vermiştim. Sorunu çözmüş ama format atarken bu program ile korsan kurmuş. Program dosyalarını VirusTotal sitesi üzerinden tarattım. VirusTotal nedir bilmeyenler için kısaca:

VirusTotal ücretsiz dosya taratmalarına izin veren bir websitesidir. Yaklaşık 55 antivirüs yazılımı barındırır.

Dediğim gibi tarattım ve 65 farklı antivirüs yazılımından yaklaşık 60 tanesi virüs tespit etti. Trojan, malware vs. tespit ettiler. Zaten bu uygulama ile korsan kurulurken size antivirüs yazılımını kapatmanız gerektiğini söylüyor. Kesinlikle güvenli değil, virüs dolu.

Format filan anlamadığım için birine yaptırmam lazım anlaşılan tamamdır teşekkürler yardımınız için.

AutoKMS kullanan tamirci
Format filan anlamadığım için birine yaptırmam lazım anlaşılan tamamdır teşekkürler yardımınız için.
Birine yaptırmana gerek yok, boşuna para harcama, öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…