HackTool:Win32/AutoKMS'a karşı ne yapılmalı?

Bu arada konu dışı olarak, Windows 11 maceranızda şimdiden başarılar. Beni yalnızca 1 haftada kanser etti. Umarım siz de fazla bug veya sürücü uyuşmazlığı çıkmaz.
 
Verme tonla para, hırsızlık yapmak yerine ücretsiz alternatiflerini kullan. Aynı şeyi yapıyorlar (Google doc / Microsoft Office Online / LibreOffice / open Office...)

Şu fakir edebiyatı yapıp, yaptğınız hırsızlığı savunmuyor musunuz? Sinir oluyorum. Tamam kırık program kullanıyor olabilirsin ancak "neden tonla para vereyinm ki..." gibi insanları salak yerine koyan yorumlar tansiyonumu yükseltiyor. Benim gözümde ileridehiçbir baltaya sap olamayacak bir insan profili çiziyor bu tür lakırdı edenler... 😡
Ne hırsızlığından bahsediyorsunuz acaba? Yaptığım hangi davranış hırsızlık olarak sayılıyor? Ücretsiz alternatiflerini kullanmak yerine orijinalini daha çok sevdiğim için orijinal ofis programlarını kullanmak istediğimi belirttim. Ayrıca saygınızı takının.
 
Eki Görüntüle 1192168
Dün Windows 11'i TPM 2.0 desteklemediği için farklı bir şekilde indirdim. Şimdi kullanmaya başladım Windows 11'i. Fakat bilgisayarı açtığımdan beri bu uyarı geliyor. Ben de cihazdan kaldır deyip eylemleri başlat diyorum sürekli. Fakat yine geliyor, yine geliyor. Ben de cihazda izin ver dedim. Ayvayı yedim mi?

Bu sorun KMSpico programını kullandıysanız ondan kaynaklanır. O program Windows'un herhangi bir sürümü 1 yıllığına lisanslıyor. Böyle bir şey yaptıysanız programı bilgisayardan tamamıyla kaldırmanız yeterli olacaktır.
 
Bu sorun bendede olmuştu eğer programlarını KMSpico ile cracklediysen bu sorun gayet normal, çözüm için Kaspersky ve Malwarebytes ile tarat yada Diski biçimlendirip temiz kurulum yap.
 

Geri
Yukarı