Herkese merhaba. YouTube'dan bakarak ücretsiz Office programlarını indirdim. Fakat böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ben biraz hassasım böyle virüs konularında acaba bilgisayarıma bir şey olur mu? Eylemleri başlat diyorum hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba. YouTube'dan bakarak ücretsiz Office programlarını indirdim. Fakat böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ben biraz hassasım böyle virüs konularında acaba bilgisayarıma bir şey olur mu? Eylemleri başlat diyorum hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Defender genel olarak crack olan herşeyi virüs olarak algılıyor. Forumda da crack yazılımları desteklemiyoruz. Bilgisayarına zararı elbette oluyordur ama detaylandırabilecek bilgiye sahip değilim maalesef. Korsan yazılım sonuçta herşey olabilir.
Kullandığınız yazılım resmi bir programı, kaçak bir şekilde kullanıma sebebiyet verdiği için Windows Defender karantinaya alıyor.
Ama siz bize soruyorsunuz ki, bu yazılımın içerisinde Truva türevi bir yazılım var ise sistemime sızıp kontrol etme, dosyalarıma ve şifrelerime erişebilir mi? Böyle bir korkunuz varsa niye kaçak kullanıyorsunuz, Liberty Office kurun ücretsiz.
Collaborate for free with online versions of Microsoft Word, PowerPoint, Excel, and OneNote. Save documents, workbooks, and presentations online, in OneDrive. Share them with others and work together at the same time.
Ben virüs olup olmadığından emin olmak için Kaspersky Total Security'i indirdim. Office programlarınıda sildim. Hiçbir tehdit çıkmadı. Doğrudur değil mi? Virüs yoktur bilgisayarda.
Ben virüs olup olmadığından emin olmak için Kaspersky Total Security'i indirdim. Office programlarınıda sildim. Hiçbir tehdit çıkmadı. Doğrudur değil mi? Virüs yoktur bilgisayarda.