HackTool:Win32/Crack virüsü nasıl silinir?

Aynı şey biraz önce bana da oldu. Şimdi Kasperks indirdim kuruyor. Tarama yapacağım. Sen de bence yap. Defender ile de taratabilirsin.

İnternetten güvenli sanarak bir program indirdim fakat sanırım setup dosyasında virüs de varmış. Kurarken Rusça bir şeyler yazdı hemen kapatmaya çalıştım ama kurulmasını durduramadım. Windows Defender'da böyle bir uygulama görünüyor remove dediğim halde her quick scan yaptığımda tekrar çıktı. Manuel olarak elle sildim dosyayı ama hala böyle çıkmaya devam ediyor ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1718411

Bende de algılamıştı sanırsam o crack dosyası.

Abi bende aynısı oldu dosyayı sildim ancak Steam a girdim profil fotoğrafım değişmişti. Bir QR kod vardı tarattım kötü bir şey çıktı

Bu virüs değil. Korkmanıza çok fazla gerek yok. Sadece crack olduğu için zararlı algılıyor.
kanka çok sağol bende az önce korkmuştum az kala format atcaktım

Bu virüs değil. Korkmanıza çok fazla gerek yok. Sadece crack olduğu için zararlı algılıyor.

Bu arada bende HackTool:Win32/Crack!MTB yazıyor FitGirl'den GTA V Torrent yüklüyorum şu an bir sıkıntı olur mu?

İnternetten güvenli sanarak bir program indirdim fakat sanırım setup dosyasında virüs de varmış. Kurarken Rusça bir şeyler yazdı hemen kapatmaya çalıştım ama kurulmasını durduramadım. Windows Defender'da böyle bir uygulama görünüyor remove dediğim halde her quick scan yaptığımda tekrar çıktı. Manuel olarak elle sildim dosyayı ama hala böyle çıkmaya devam ediyor ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1718411

Kaspersky kullanmanı önermem bence yetersiz taramalarda çok fazla tolerans sağlıyor fazla şişirilmiş Kaspersky bence. Sophos endpoint daha iyi tavsiyem taramayı sophos endpoint ile yapman 1 aylık deneme veriyor kayıt olduğunda değerlendirebilirsin. Ayrıca alternatif olarak Bitdefender'da deneyebilirsin oldukça etkilidir Kaspersky bu antivirüslerin bulunduğu listede rate dahi alamıyor öyle söyleyeyim sana.

Eki Görüntüle 1718411
Hocam korsan bir oyun veya uygulama indirdiyseniz bu uyarının çıkması normaldir. Lisanssız bir ürün olduğu için ve crack dosyaları barındırdığı için Windows Defender uyarı veriyor. İsterseniz yine de MBAM veya Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz içinizi rahatlatmak için ama genellikle bir sorun teşkil etmez.

Hocam korsan bir oyun veya uygulama indirdiyseniz bu uyarının çıkması normaldir. Lisanssız bir ürün olduğu için ve crack dosyaları barındırdığı için Windows Defender uyarı veriyor. İsterseniz yine de MBAM veya Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz içinizi rahatlatmak için ama genellikle bir sorun teşkil etmez.
teşekkürler

Acil Kaspersky tam tarama yapın RAT yemiş olabilirsiniz.

RAT'la alakası yok "crack" yazıyor. Program korsan ve o HackTool programı kırmasına yardımcı oluyor. Örnek FIFA 16'nın korsan verisyonundada hacktoolcrack var. FIFA 16'nın orijinal versiyonunun keyleri bittiğinden dolayı bulmak zor. Sadece DVD'leri satılıyor keyler ise kullanılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı