HackTool:Win64/Crack virüs mü?

Sıkıntı yok, izin verip oynayabilirsin. (korsana destek verilmiyor forumda bu arada.)

Farkındayım site ismi sordular zorunluluktan cevap verdim keşke silme butonu olsa da silsem.

Oğlum crack indirmeyin mining yersiniz la.
Hocam virustotalin false positive verdiğini biliyorsundur umarım? oyun 200 mb mining yok ayrıca steamripten kapmazsın bir şey hiç sanmıyorum.

Oğlum crack indirmeyin mining yersiniz la.
Güvenilir yerden indirirsen sıkıntı yok. Direkt yapımcısından indirmen lazım. Mesela ben Canek77 diye bir adamın yaptığı bir tane repacki indirmiştim. Çalışmıyordu program. 2-3 kere tekrar indirdim kurdum. Sonra adamın adını internette arattım. Kendi VK adresini buldum. Oradan indirdim. İlk denememde sıkıntısız çalıştı.

Güvenilir yerden indirirsen sıkıntı yok. Direkt yapımcısından indirmen lazım. Mesela ben canek77 diye bir adamın yaptığı bir tane repacki indirmiştim. Çalışmıyordu program. 2-3 kere tekrar indirdim kurdum. Sonra adamın adını internette arattım. Kendi vk adresini buldum. Oradan indirdim. İlk denememde sıkıntısız çalıştı.

Şeyi söylemeden edemeyeceğim indirdiğim crackli oyun çalışmadı hiç açılmadı siyah ekran crash yedi. Öyle virüs olduğunu Defender söyledi zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı