Hades alınır mı?

Aresin patlamalı olan aletini alınca bitiyor oyun.
Ben oyunu oynamadım, ama bi' arkadaşımı o oyun yüzünden kaybettim.
Şaka maka 3 haftadır ulaşamıyorum çocuğa. En son 30 saat aralıksız Hades oynamıştı.
Çok acil bir şey oldu diye de 2 gün aradım aradım açmadı. İlişiğimi kesmek zorunda kaldım.

İyi oyundur herhalde. Benimle takas edilebiliyorsa demek ki.

Şaka maka 3 haftadır ulaşamıyorum çocuğa. En son 30 saat aralıksız Hades oynamıştı.
Çok acil bir şey oldu diye de 2 gün aradım aradım açmadı. İlişiğimi kesmek zorunda kaldım.

Ben tek ölüşümde salıyorum genelde spam yapınca rahat geçiliyor o kadar oynamadım hiçbir oyunu.

Kesinlikle alın ilk cıktığında almıştım oynadığım en iyi Rogue-like oyundur Dead Cells'i gozumde bitirdi resmen.

Rogue Like' oyun türünü seviyorsan alabilirsin çünkü bu türde kesinlikle deneyimlemen gereken bir oyun ancak görselleri herkese hitap edebilecek kadar güzel değil bana kalırsa. Gameplay'ini izlemeden almamanı öneriyorum.

Rogue like kabaca; öldükçe güçlenerek yeniden doğduğun ve aynı ya da benzer haritalarda genellikle aynı yaratıklara karşı oynadığın oyun türü.

Bu gerçek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı