Oyun Hades Steam'de 24TL

Darksiders Genesis oynamıştım. Benzer denilebilir mi? Bir de Steam yorumlarında Save sistemi hakkında kötü yorum yapmışlar, oyunda ölünce yarım saat geriye mi atıyor Save konusunda?
Save sistemi hakkında ben bir sorun yaşamadım. Oyun ölünce başa döndüğünüz ve git gide kendinizi geliştirerek oyunu bitirmeye çalışmanızla geçiyor. Sizin oynadığınız oyunla alakası yok. Bu sırada kendini tekrar ettiriyor gibi hissettirmiyor hikayesi sayesinde. Bu oyunun bu kadar tutulmasının sebebi de hikayeyi çok güzel yedirmeleri.
Sadece CS:GO müzik kiti için alınır mı?
Size kalmış. Bence müzikleri de çok güzel Hades'in, CS:GO oynayan biri olsaydım alabilirdim. Yine de oynamanızı da tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Save sistemi hakkında ben bir sorun yaşamadım. Oyun ölünce başa döndüğünüz ve git gide kendinizi geliştirerek oyunu bitirmeye çalışmanızla geçiyor. Bu sırada kendini tekrar ettiriyor gibi hissettirmiyor hikayesi sayesinde. Bu oyunun bu kadar tutulmasının sebebi de hikayeyi çok güzel yedirmeleri.

Size kalmış. Bence müzikleri de çok güzel Hades'in, CS:GO oynayan biri olsaydım alabilirdim. Yine de oynamanızı da tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tür oyunları sevmiyorum hocam. Ama belki bir ara zevklerim değişir. Oynayabilirim.

Darksiders Genesis oynamıştım. Benzer denilebilir mi? Bir de Steam yorumlarında Save sistemi hakkında kötü yorum yapmışlar, oyunda ölünce yarım saat geriye mi atıyor Save konusunda?
Darksider ile Hadesi kıyaslamak elma ile armut olur hocam.

Biri rpg diğer rogue like oyun. Darksiderda ölmek cezalandırma amaçlı kullanılıyor. Hadeste ise ölmek oyunun bir parçası halinde. Hadesin öyle bir save sistemi yok ne demek istemişler tam anlayamadım.Sürekli baştan başlayıp belli bir noktaya kadar gelip ölüp, topladıklarınla upgrade yapıp tekrar baştan başladığın ve bunu tekrarladığın bir oyun hades kısaca. Bunu o kadar ustalıkla yapmışlar ki aşık alıyorsunuz oyuna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı