sinnerclown
Hectopat
Nickiniz nedir?Ben ban yemişim emeğe saygısız yorumdan ama öyle bir şey yapmadım ki bakabilir misiniz?
Nickiniz nedir?Ben ban yemişim emeğe saygısız yorumdan ama öyle bir şey yapmadım ki bakabilir misiniz?
sadikcantelliNickiniz nedir?
Yasağını kaldırdım yorumlara sadece cevap yazmayalım içten bir teşekkür yeterli.sadikcantelli
Yasağını kaldırdım yorumlara sadece cevap yazmayalım içten bir teşekkür yeterli.
Hocam Hades yamasında bi sorun mu var hata yazıyor sürekli?Yasağını kaldırdım yorumlara sadece cevap yazmayalım içten bir teşekkür yeterli.
Hocam Hades yamasında bir sorun mu var hata yazıyor sürekli?
Bu konuda bir yardımcı olabilme şansınız var mı Hades TR Yamayı nereden bulabilirim? @sinnerclown
ConvictBossVPN kullanıyorsunuz sistem reddediyor. Kullanici adınız nedir?
Hocam siz şu an yamanın bi linkini atabilir misiniz acaba? @sinnerclownMerhaba sorun yok dostum.
Evet konu gecici olarak kaldırılmış ben gördüğüm için başta anlamadım.İlgilenicemHocam siz şu an yamanın bi linkini atabilir misiniz acaba? @sinnerclown
Bende böyle yazıyo hocam.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
İstenen konu bulunamadı.
Hocam konu tekrardan açılmayacak mı? @sinnerclownEvet konu gecici olarak kaldırılmış ben gördüğüm için başta anlamadım.İlgilenicem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.