Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi. Hades ücretsiz kaliteli Türkçe yama nereden bulabilirim? Bir tane kaliteli yama bulum fakat o da paralı. Ben zaten oyunu zar zor aldım, bir de yamaya 20 TL mi vereyim? Hiç mi yok bu oyunun kaliteli bir çevirisi?
O konuyu takip ediyordum zaten adamlar gerçekten de iyi bir iş çıkaracak gibi duruyordu. Ama sonra önümüze translate yama verince gerçekten aylarca boşa beklediğimi öğrenince üzülmüştüm.
Hades Türkçe yama artık mevcut! Steam, Epic Games ve diğer platformlarda oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve bu eşsiz dünyayı kendi dilinizde keşfedebilirsiniz. Resmi kaynaklardan indirerek Hades'i Türkçe oynamanın keyfini çıkarın.
Normalde sıkıntı olmaması gerekiyordu ama Windows defneder bile virüs tehlikesi yüzünden programı açmıyor. Saçmalık VirusTotal'de sıkıntı çıkmadı. Yanlış yerden mi indiriyorum enayi gibi anlamadım ki?
Translate olsa da sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi kötü anlaşılır. Ben de Türkçe yama aramaktayım ve bunu indireceğim. Diğer yama nasıldır? Az buçuk anlaşılır mı?
Not: Türkçe yama indirmekten vazgeçtim arkadaşın attığı yama oyunu bozuyormuş sanırım ve VirusTotal'da trojan vardı yanlış anlamadıysam. Size tavsiyem telefonunuzdan çeviriyi açın aynı işlevi görür.
Arkadaşlar oyunun tek düzgün yaması anonymous ekibinin yaması. Dhde yerelleştirme diye geçen yama translateden daha berbat bir yama. Yani ya anonymous ekibinin yamasını kullanacaksınız ya da ingilizce oynayacaksınız.
Arkadaşlar oyunun tek düzgün yaması anonymous ekibinin yaması. Dhde yerelleştirme diye geçen yama translateden daha berbat bir yama. Yani ya anonymous ekibinin yamasını kullanacaksınız ya da İngilizce oynayacaksınız.