Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir fikrim yok hocam, default halde kullanıyorumdur büyük ihtimalle, uzun zamandır o ayarları pek kurcalamadım.

Sabah bilgisayara geçtiğimde bakıp ekran görüntüsü paylaşabilirim.

Ulan Witcher serisine ara verdim ama hala o heves var. Birkaç güne kesinlikle seriye tekrardan başlıyorum ve bol bol fotoğraf çekmeye çalışacağım.
O heves hissi hiç gitmiyor hocam bende, istediğinizi yapın. Evrene bir kez tutulursanız kopması çok zor hale geliyor.

Bu sıralar yeniden başlamadım, ama yine oyuna girip SS almaya devam ediyorum, beni o ikona basmaya zorlayan bir güç var sanırım

@Stebph hocam siz oynamış bitirmiş biri olarak HoS ek paketinde olan Gaunter O' Dimm ile Olgierd Von Everec arasındaki hikayede sizce kim haklı. Biliyorum biraz zor bir soru ama sizce ikisi arasındaki meselede kimi seçmeliyim oyunun sonunda. Ben aslında 2 karakteri de sevdim ancak 5.000 kron ödülü de gözümü bayağı güzel geliyor, iris kılıcı da çok güzel. Ödüllerden ziyade haklı taraf kim sizce.

Şu an hikayede pek ilerlemedim ancak Gaunter haklı gibi duruyor, bu arada DLC'ler ile alakalı spoiler içerikli konuşacaksanız sürprizbozan içine alarak konuşun lütfen.

Bana da öyle geliyor ama bilemiyorum. Karışık bir hikayeleri var açıkçası. 2. kez oynamama rağmen %100 anlayamıyorum aralarındaki hikayeyi.
Benim şu an anladığım kadarıyla Gaunter ile Olgierd aralarında bir anlaşma yapmışlar, Gaunter Olgierd'ın 3 dileğini cin gibi yerine getirtecekmiş ancak bunun için bir aracı lazımmış. O aracı da Geralt işte, Olgierd'in dileklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama Olgierd nasıl ölümsüz oldu bilmiyorum.

Şu an hikayede pek ilerlemedim ancak Gaunter haklı gibi duruyor, bu arada DLC'ler ile alakalı spoiler içerikli konuşacaksanız sürprizbozan içine alarak konuşun lütfen.

Tamamdır hocam oynamadığınızı bildiğimden tam konuyu açmadım zaten. Açacak olursam da sürprizbozan içine alırım.

Gaunter sözleşmede ne yazıyorsa onu yapıyor, bu karşılaştırmada haklı bir taraf olduğunu düşünmüyorum. Olgierd’i, zekasını ve kurnazlığını kullanarak dezavantajlı bir duruma sokuyor, kelime oyunlarını sık sık kullanıyor gibi duruyor.
Tam olarak HoS sonunda olan örneği verebiliriz, kumlu olan zemini aniden yarattığı rüzgar ile kaldırıp Olgierd’i kandırıyor. Sözleşmenin şartlarını sağlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…