- Makaleler
- 4
Pekala, teşekkür ederim desteğin içinO’dimm’in teklifinden bahsediyorsunuz sanırım. Reddedince hikaye ilerlemiyordu diye hatırlıyorum. Her türlü yapıyorsunuz o görevleri sanırsam.
Pekala, teşekkür ederim desteğin içinO’dimm’in teklifinden bahsediyorsunuz sanırım. Reddedince hikaye ilerlemiyordu diye hatırlıyorum. Her türlü yapıyorsunuz o görevleri sanırsam.
Minik bir tavsiye vereyim hocam, Shani ile ileride bir görev olacak. Görevde ona alkol vermeyin, biraz kötü sonuçlanıyor çünkü dePekala, teşekkür ederim desteğin içiniyi forumlar.
Kötü değildir o güzel güzelMinik bir tavsiye vereyim hocam, Shani ile ileride bir görev olacak. Görevde ona alkol vermeyin, biraz kötü sonuçlanıyor çünkü de![]()
Ben verdim ve müthiş bir olay olduMinik bir tavsiye vereyim hocam, Shani ile ileride bir görev olacak. Görevde ona alkol vermeyin, biraz kötü sonuçlanıyor çünkü de![]()
Shani'nin alkol sevmediğini Witcher 1'den hatırlıyorum sanki, teşekkür ederim tavsiye içinMinik bir tavsiye vereyim hocam, Shani ile ileride bir görev olacak. Görevde ona alkol vermeyin, biraz kötü sonuçlanıyor çünkü de![]()
Konunun 1000 mesaj olmasına son 5 mesaj kaldı100 sayfayı buldu konu![]()
Hocam yapmayın etmeyin sadece canavar öldürerek bu hayat geçmezShani'nin alkol sevmediğini Witcher 1'den hatırlıyorum sanki, teşekkür ederim tavsiye için
Konunun 1000 mesaj olmasına son 5 mesaj kaldı![]()
Ekleme: şimdi hatırladım şarap vermeyin doğru diyor. Çiçek verin çiçek iyidir.Hocam yapmayın etmeyin sadece canavar öldürerek bu hayat geçmez![]()
PS4'de Witcher 3 oynamak nasıl? Bence çok keyifli bir şeydir.DLC paketleri oyuna tatlı hava katmışhoşuma gitti.
Grafikler PC gibi güzel değil ama kontrolcü ile eğlenceli oldukçaPS4'de Witcher 3 oynamak nasıl? Bence çok keyifli bir şeydir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.