Wake up Samurai
Hectopat
Bruksaların hepsi yüce vampir sınıfında mı? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası. W2'de dümdüz yüce vampir olarak tanımlanmış bruksalar, CDPR zaman zaman kendisi ile çelişebiliyor. Evrenin genişliğinden olsa gerek
the bruxa is a higher vampire, that is a past-conjuction creature, an intruder in our world. She appears as a beautiful woman, but when she is hungry or attacking, she is terrifying. As a vampire, the bruxa drinks blood. She often finds a victim to become her lover and a constant Supply of sustenance at the same time.
Ne tür modlar ilginizi çekiyor hocam? Farketmez diyorsanız bunları önerebilirim rastgele olarak.Hocam siz modlamaya istekli birisiniz galiba şu an bu modları kullanıyorum. Önerebileceğiniz bir mod var mı?
Eki Görüntüle 934486
Ne tür modlar ilginizi çekiyor hocam? Fark etmez diyorsanız bunları önerebilirim rastgele olarak.
Sezon Burz Witcher's Gear
This DLC adds a brand new, lore-friendly set of gear based on the novel Sezon Burz by Andrzej Sapkowski.www.nexusmods.com The Wolf Medallion
Changes the appearance of the Wolf Medallion to Geralt and All the other Witchers.Material was changed, Retextured and Included red eyes that glows in the dark.www.nexusmods.com GHC Armors
A Custom DLC containing new armors.For now it has just the Baron Armor Set and a Skellige Armor Mod.www.nexusmods.com Netflix Casual Outfit Black Shirt
Retextures Geralts shirt, knife and Hunting Trousers.www.nexusmods.com Black Kaer Morhen Armor
This mod replaces basic textures of the Kaer Mohren Armor to make Geralt ultimately badass.www.nexusmods.com HD Chainmail for Viper Armors
Makes Belly and Back parts of the Viper Armors(default and v2), have HD Chainmail based on the Shoulders material.THIS IS NOT A TEXTURE MOD!www.nexusmods.com Triss (G)Lorified - Wardrobe (1.32 and Next-Gen compatible)
a lore-ish redesign of Triss' clotheswww.nexusmods.com Bu glorified modlarını şahsen çok sevmiyorum, belki sizin hoşunuza gider diye paylaştım.
Triss no freckles and eye colors. Yen no moles and Ciri no scars or moles
I removed all freckles on Triss face or only keep freckles on her cheeks and removed the rest. I also replaced the bruises and tortured bloody face textures with the light freckles version if you wantwww.nexusmods.com
Daha da atabileceğim pek bir şey kalmadı sanırım, aşırı fazla mod kullanan birisi değilim. Oyunumda gereksizleri saymazsak 35-40 mod falan var sadece.Hocam her türlü oynanışı değiştirecek,derinlik katacak, oyunu daha güzel hale getirecek Mod'a açığım.
Bruksaların hepsinin yüce vampir sınıfında olduğunu düşünüyorum. Form değiştirebiliyor, kendi istekleri dışında görünmüyorlar ve oldukça güçlüler. Yüce vampir sınıfına girmek için her şey var yani.Bruksaların hepsi yüce vampir sınıfında mı? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası. W2'de dümdüz yüce vampir olarak tanımlanmış bruksalar, CDPR zaman zaman kendisi ile çelişebiliyor. Evrenin genişliğinden olsa gerek
The bruxa is a higher vampire, that is a past-conjuction creature, an intruder in our world. She appears as a beautiful woman, but when she is hungry or attacking, she is terrifying. As a vampire, the bruxa drinks blood. She often finds a victim to become her lover and a constant supply of sustenance at the same time.
Haklısın. Ama bir şekilde muhabbet gidiyor, ben de arada sırada mesaj yazmadan duramıyorum. Bu konu olmasaydı emin ol, RPG bölümünde açılan klasik bir Witcher konusunu mesaj yağmuruna tutabilirdi. Bu konu işleri oturttu en azından.23 K görüntülenme aldı 158 sayfa mesaj aldı bütün gün ana sayfam da bu konu var ve halen kilitlenmedi.
Yani yaz mıyım diyorum da her gün bu konu var sıktı.
Neden kilitlensin hocam? Konu dışına çıkılmıyor gördüğünüz gibi, konu hala amacında ilerlemeye devam ediyor. Yoksa uzayan konuların kilitlenmesi mi gerekiyor forumda? Belki öyle bir kural vardır, bilemiyorum.23 K görüntülenme aldı 158 sayfa mesaj aldı bütün gün ana sayfam da bu konu var ve halen kilitlenmedi.
Yani yaz mıyım diyorum da her gün bu konu var sıktı.
Uzayan konular çoğunlukla 20-30. sayfada kilitleniyor. İlginç bu konunun kilitlenmemesi.Neden kitlensin hocam? Konu dışına çıkılmıyor gördüğünüz gibi, konu hala amacında ilerlemeye devam ediyor. Yoksa uzayan konuların kilitlenmesi mi gerekiyor forumda? Belki öyle bir kural vardır, bilemiyorum.
Bilemedim hocam neden kilitlenmediğini, moderatörler tarafından sevildik sanırsamUzayan konular çoğunlukla 20-30. sayfada kilitleniyor. İlginç bu konunun kilitlenmemesi.