Witcher 2'deki bruksalar heyula görünümde ve gücündelerdi diye hatırlıyorum.Bruksaların hepsi yüce vampir sınıfında mı? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası. W2'de dümdüz yüce vampir olarak tanımlanmış bruksalar, CDPR zaman zaman kendisi ile çelişebiliyor. Evrenin genişliğinden olsa gerek
The bruxa is a higher vampire, that is a past-conjuction creature, an intruder in our world. She appears as a beautiful woman, but when she is hungry or attacking, she is terrifying. As a vampire, the bruxa drinks blood. She often finds a victim to become her lover and a constant supply of sustenance at the same time.
Doğru, görünüşe göre Geralt savaşa girmeden önce kara kan iksirini içiyor. Sonra da ay tozu bombasını kullanıyor, bunlar olmasa ölebilirdi.Bruksaları küçümsememek lazım, üstelik Orianna gibilerini. Tabii tam olarak ne olduğu belli olan biri değil Orianna. Sadece bir bruksa da olabilir yüce vampir de.
Ne güzel muhabbet dönüyor, neden kilitlensin? Bir konunun kilitlenmesi için kavga çıkması ve konunun amacından sapması gerek.23 K görüntülenme aldı 158 sayfa mesaj aldı bütün gün ana sayfam da bu konu var ve halen kilitlenmedi.
Yani yaz mıyım diyorum da her gün bu konu var sıktı.
Evet öyleler, ama yüce vampir oldukları yazıyor. Biraz garip açıkçası.Witcher 2'deki bruksalar heyula görünümde ve gücündelerdi diye hatırlıyorum.
Doğru, görünüşe göre Geralt savaşa girmeden önce kara kan iksirini içiyor. Sonra da ay tozu bombasını kullanıyor, bunlar olmasa ölebilirdi.
Ne güzel muhabbet dönüyor, neden kilitlensin? Bir konunun kilitlenmesi için kavga çıkması ve konunun amacından sapması gerek.
Olabilir ama ben sanmıyorum, canavardan gelen darbeler yüzünden afallamış ve sarhoş gibi ayakta zor duruyordu.Geralt zeki bir efsunger, kendini bilerek ısırtmış bile olabilir.
Bruksalar aşırı tehlikelidir. Bir ısırıkları bile ölümcül. Geralt gibi zeki bir Witcherın kendisini bilerek ısırtacağını düşünmüyorum.Evet öyleler, ama yüce vampir oldukları yazıyor. Biraz garip açıkçası.
Geralt zeki bir efsunger, kendini bilerek ısırtmış bile olabilir.
Aldığı darbelerden sonra başka bir şekilde Orianna'ya karşı kazanamazdı. B planı olarak bunu düşünmüş olabilir Geralt, sonuçta zeki biri değil mi?Bruksalar aşırı tehlikelidir. Bir ısırıkları bile ölümcül. Geralt gibi zeki bir Witcherın kendisini bilerek ısırtacağını düşünmüyorum.
Bruksalar aşırı tehlikelidir. Bir ısırıkları bile ölümcül. Geralt gibi zeki bir Witcherın kendisini bilerek ısırtacağını düşünmüyorum.
Evreni sevmemin en büyük nedenlerden biri de bu, Geralt Witcher 3'teki gibi önüne gelen her canavarı kolayca kesemiyor ya o hoşuma gidiyor. Güçlü bir canavarla bir witcherın neredeyse eşit güçte olmalarını ve aralarındaki savaşın çetin olmasını seviyorum kısacası, witcher olmak cidden çok zor ve tehlikeli bir meslek. Mesela Witcher 3'te sıradan bir NPC'nin bile örnek canavar olarak nekrofagilerle savaştığını görüyoruz bazen, ve birkaç tane darbe yemesine rağmen ölmüyor...Aldığı darbelerden sonra başka bir şekilde Orianna'ya karşı kazanamazdı. B planı olarak bunu düşünmüş olabilir Geralt, sonuçta zeki biri değil mi?![]()
Zaten bruksa onu ısırdığı zaman eliyle canavarın saçını çekmeye çalışıyor, fakat canavar onun kanını emdiği için güçsüz kalıyor ve çekemiyor. Katılıyorum sana.Bruksalar aşırı tehlikelidir. Bir ısırıkları bile ölümcül. Geralt gibi zeki bir Witcherın kendisini bilerek ısırtacağını düşünmüyorum.
B&W'da karşınıza çıkacaktı normalde, ama ilerlemediniz hocamEvreni sevmemin en büyük nedenlerden biri de bu, Geralt Witcher 3'teki gibi önüne gelen her canavarı kolayca kesemiyor ya o hoşuma gidiyor. Güçlü bir canavarla bir witcherın neredeyse eşit güçte olmalarını ve aralarındaki savaşın çetin olmasını seviyorum kısacası, witcher olmak cidden çok zor ve tehlikeli bir meslek. Mesela Witcher 3'te sıradan bir NPC'nin bile örnek canavar olarak nekrofagilerle savaştığını görüyoruz bazen, ve birkaç tane darbe yemesine rağmen ölmüyor...
Zaten bruksa onu ısırdığı zaman eliyle canavarın saçını çekmeye çalışıyor, fakat canavar onun kanını emdiği için güçsüz kalıyor ve çekemiyor. Katılıyorum sana.
Peki alplerin gücü nasıl? En son Witcher 1'de görmüştüm kendilerini, bir mağarada grup halindelerdi ve Berengar ile onları kesiyorduk.
İsteği ile efsunger olan insan sayısı çok azdır büyük ihtimalle, işlerini sevmemelerinin sebebi bu, çoğu zorla gönderiliyor efsunger okullarına. İsteyerek efsunger olan kaç kişi vardır ki acaba?Bu arada Witcher 3'te yükleme ekranında bazen şuna benzer bir yazı çıkıyor;
Witcher sınıfı asırlar önce yaratıldı, insanlar dünyaya koloniler kurmaya başladıkları sırada witcherlar dünyayı canavarlardan temizliyordu. Şu an aktif witcher eğiten bir okul yok.
Benim anladığım kadarıyla asırlar önce witcherların sayısı çok daha fazlaydı, zaten Toussaint'de bir sürü farklı farklı witcherın hikayesi var. Örnek olarak ben bir tanesinin ekran görüntüsü almıştım.
Eki Görüntüle 935044
Ve daha bu tarzda birkaç tane daha not, bu nota bakarsak notu yazan witcher mesleğini bırakmış gibi. @Stebph hatırlarsan öncesinde konuşmuştuk seninle bu konuyla alakalı, yani cidden bazı witcherlar mesleklerini mantıksız bulup bırakıyorlar. Zaten sonrasında Geralt şöyle demişti;
Eki Görüntüle 935047
Bu ekran görüntüleri benim oyunumdan bu arada, ve gönüllü Türkçe yama kullanıyorum. Neyse konuya dönelim, zaten hatırlarsanız Lambert da "içine edeyim böyle kaderin, witcher olmaktan nefret ediyorum" diyordu...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.