Conque Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 89 Yer Sayın Karahanlı 27 Mart 2021 #1.731 Witcher 2 çok iyi.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1.732 strigoi dedi: Sadece Pegasus yayınları bu kitapları Türkçeye çeviriyor, başka bir firmayı hiç duymadım. Pegasus'ta fena çevirmemiş, alabilirsin. Bende 2 kitap var, ikisi de 6. Baskı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Yakında gelecek olursa baskısı alacağım hemen. Olmazsa da internetten alırım.
strigoi dedi: Sadece Pegasus yayınları bu kitapları Türkçeye çeviriyor, başka bir firmayı hiç duymadım. Pegasus'ta fena çevirmemiş, alabilirsin. Bende 2 kitap var, ikisi de 6. Baskı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Yakında gelecek olursa baskısı alacağım hemen. Olmazsa da internetten alırım.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Mart 2021 #1.733 Conque dedi: Witcher 2 çok iyi. Genişletmek için tıkla... Halen daha oynanabilirlik seviyesini koruyor. Hikâyeyi aşırı iyi anlatıyor ve Geralt'ın gücü de çok abartılmış değil. İksir ve işaretlere önem vermelerini de sevmiştim. Ama en çok ilgimi çeken şey, Letho'nun olması elbette
Conque dedi: Witcher 2 çok iyi. Genişletmek için tıkla... Halen daha oynanabilirlik seviyesini koruyor. Hikâyeyi aşırı iyi anlatıyor ve Geralt'ın gücü de çok abartılmış değil. İksir ve işaretlere önem vermelerini de sevmiştim. Ama en çok ilgimi çeken şey, Letho'nun olması elbette
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 27 Mart 2021 #1.734 Conque dedi: Witcher 2 çok iyi. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olmasına rağmen pek oynanmadı be, insanlar hep W3’den başladı. Ne kaçırdıklarını bir bilseler Çok severim W2’yi, sonuçta Triss var. Bir şeyde Triss varsa iyidir
Conque dedi: Witcher 2 çok iyi. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olmasına rağmen pek oynanmadı be, insanlar hep W3’den başladı. Ne kaçırdıklarını bir bilseler Çok severim W2’yi, sonuçta Triss var. Bir şeyde Triss varsa iyidir
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.320 Çözümler 11 27 Mart 2021 #1.735 Stebph dedi: Çok iyi olmasına rağmen pek oynanmadı be, insanlar hep W3'den başladı. Ne kaçırdıklarını bir bilseler. Çok severim W2'yi, sonuçta Triss var. Bir şeyde Triss varsa iyidir Genişletmek için tıkla... Triss seçen köylüdür.
Stebph dedi: Çok iyi olmasına rağmen pek oynanmadı be, insanlar hep W3'den başladı. Ne kaçırdıklarını bir bilseler. Çok severim W2'yi, sonuçta Triss var. Bir şeyde Triss varsa iyidir Genişletmek için tıkla... Triss seçen köylüdür.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 27 Mart 2021 #1.736 thelavuk dedi: Triss seçen köylüdür. Genişletmek için tıkla... Peki, Yen seçeceğime köylü olmayı tercih edeceğimi önceden de belirtmiştim sanırım. Toxic ilişkiye katlanılmaz hocam
thelavuk dedi: Triss seçen köylüdür. Genişletmek için tıkla... Peki, Yen seçeceğime köylü olmayı tercih edeceğimi önceden de belirtmiştim sanırım. Toxic ilişkiye katlanılmaz hocam
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.320 Çözümler 11 27 Mart 2021 #1.737 Stebph dedi: Peki, yen seçeceğime köylü olmayı tercih edeceğimi önceden de belirtmiştim sanırım. Toxic ilişkiye katlanılmaz hocam Genişletmek için tıkla... Köylüsün.
Stebph dedi: Peki, yen seçeceğime köylü olmayı tercih edeceğimi önceden de belirtmiştim sanırım. Toxic ilişkiye katlanılmaz hocam Genişletmek için tıkla... Köylüsün.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Mart 2021 #1.738 Stebph dedi: Çok severim W2’yi, sonuçta Triss var. Bir şeyde Triss varsa iyidir Genişletmek için tıkla... Ama, ama ben Ben yok muyum? thelavuk dedi: Triss seçen köylüdür. Genişletmek için tıkla... Triss'i seçen ağzının tadını bilir bence Ben Yen'i seçmeme rağmen Triss'i de severim her türlü.
Stebph dedi: Çok severim W2’yi, sonuçta Triss var. Bir şeyde Triss varsa iyidir Genişletmek için tıkla... Ama, ama ben Ben yok muyum? thelavuk dedi: Triss seçen köylüdür. Genişletmek için tıkla... Triss'i seçen ağzının tadını bilir bence Ben Yen'i seçmeme rağmen Triss'i de severim her türlü.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 27 Mart 2021 #1.739 strigoi dedi: Ama, ama ben Ben yok muyum? Triss'i seçen ağzının tadını bilir bence Ben Yen'i seçmeme rağmen Triss'i de severim her türlü. Genişletmek için tıkla... Tabii ki varsınız, siz olmasanız bu güzelim rekabet olur muydu ortada? Yen bir yerde ölür kalırdı, mekan Triss’in olurdu Arkadaş biraz garip, tartışmaya girmek istemedim. Şimdi tartışma sebebiyle konu kilitlenir falan, Allah korusun. Daha 200. sayfayı göreceğiz
strigoi dedi: Ama, ama ben Ben yok muyum? Triss'i seçen ağzının tadını bilir bence Ben Yen'i seçmeme rağmen Triss'i de severim her türlü. Genişletmek için tıkla... Tabii ki varsınız, siz olmasanız bu güzelim rekabet olur muydu ortada? Yen bir yerde ölür kalırdı, mekan Triss’in olurdu Arkadaş biraz garip, tartışmaya girmek istemedim. Şimdi tartışma sebebiyle konu kilitlenir falan, Allah korusun. Daha 200. sayfayı göreceğiz
Conque Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 89 Yer Sayın Karahanlı 27 Mart 2021 #1.740 thelavuk dedi: Triss seçen köylüdür. Genişletmek için tıkla... Triss hepsinden daha güzel.