Trollere genellikle zarar vermemeye çalışıyorum. Onlarla konuşup ikna etmek daha mantıklı geliyor. Ayrıca konuşmaları bana çok sempatik geliyor .
Bu arada oyundaki nerdeyse tüm iksirleri/yağları maxladım. Yalnızca Geyikdikeni (ismini böyle hatırlıyorum.) Ve Suretçi özüne ihtiyacım var. Onları hiçbir simyagerde bulamadım. Bunları elde etmenin başka bir yolu var mı?
Bu arada oyundaki nerdeyse tüm iksirleri/yağları maxladım. Yalnızca Geyikdikeni (ismini böyle hatırlıyorum.) Ve Suretçi özüne ihtiyacım var. Onları hiçbir simyagerde bulamadım. Bunları elde etmenin başka bir yolu var mı?
Yok hocam yani asıl amacım NG+ yapmadan önce yaptığım teçhizatları mesela kedi, ayı gibi bazı zırhlar var elimde. Bunları NG+ yapmadan satmayı planlıyorum. NG+ da ihtiyacım olmayacak herhalde bu parçalara çünkü NG+ da olanlar efsanevi olduğundan. + Biraz da para kazanmanın peşindeyim yani. Bir de B&W ek paketinde kırmızı mutajeni yeşile, yeşili maviye çevirebilen formüller bulunuyor. Bu formüllerde bizde kalıyor galiba NG+ da.
Sizin Witcher 3'te DLC'ler ve yan görevler dahil en sevdiğiniz görev nedir? Benim Uma'yı Kaer Morhen'e götürdüğümüz görev olabilir, Geralt'ın ve görevin acayip bir havası var
Ondan sonrasında Kaer Morhen muharebesi ve Gaunter O'Dimm'in oyunu olabilir.
Eğer Kaer Morhen'da Eredin'le olan çarpışmamızı saymazsak, Shani'yle gittiğimiz düğün olabilir . Tam anlamıyla Geralt kendinde olmasa da eğlenceli bir yanını görmüş oldum.
Eğer Kaer Morhen'da Eredin'le olan çarpışmamızı saymazsak, Shani'yle gittiğimiz düğün olabilir . Tam anlamıyla Geralt kendinde olmasa da eğlenceli bir yanını görmüş oldum.