Valla Triss bana bu hikayede hep araya kaynak olan biri olarak kalacak. Çünkü asıl kahramanlar Geralt, Yen ve Ciri. Yennefer'in Ciri'ye olan sevgisinden bahsetmeye bile gerek yok. Abladan öte annelik yapan bir karakter. Bu üçlünün bağı koparılamayacak cinsten bize veriliyor. Çok tartışılacak bir konu değil bu bakımdan. Oyun olarak Triss'i tercih meselesi, hikayeyi düzgün ilerletmek bakımından ise Yen zorunluluktur diyebilirim
Zaten Triss'in bu hikayedeki ana karakter olduğu düşünülse şu anki Netflix dizisinde daha özenli bir aktör seçerlerdi diye düşünüyorum. Sönük kalan bir profil seçilmiş. Dizide bir Yen'in ihtişamına bakın, bir de Triss'e. Genel olarak dizinin aktör seçimlerini beğenmesem de (Henry Cavill hariç), belirttiğim durumu belki fark etmişsinizdir. Yani hikaye direkt Yen, Ciri ve Geralt üzerinden işleniyor.
Tabii sonuç olarak bu sizin tercih meseleniz. Kendi hikayenizi yazabilirsiniz. Böyle bir oyun yaparak CDPR bize güzel bir tartışma ortamı sundu. Keşke Cyberpunk için de aynısını söyleyebilseydim.